2777
2789
عنوان

کیا قرص سیپرو هپتادین خوردن وچاق شدن؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7925 بازدید | 41 پست
میشه چن تا روش رو معرفی کنی

عزيزم من خودم با اين كارايي كه ميگم الان وزن گرفتم

هر روز همراه غذا يه دلستر قوطي مي خوردم

بعد از غذا لم مي دادم

قبل از غذا حموم مي رفتم

وقتي برنج مي خوردم وسطش يه دونه يا دوتا خرما مي خوردم

اوائل هم تقريبا هر روز ماكاروني يا الويه تو برنامه غذاييم بود

خوابم هم تنظيم كردم كه بتونم خوب بخوابم

استرسم از همه چيز مهمتر بود كه باعث ميشد اشتهام از بين بره و كم غذا بشم، واسه همين استرسمو سعي كردم كنترل كنم

قرصايي مثل سيپروهپتادين يا فلوكستين كه معمولا براي چاقي مي خورن در واقع كنترل كننده افسردگي و استرس هستن و براي همين اشتهاي ادم باز ميشه اما بصورت شيميايي و موقت و با كلي عوارض

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم لینک تایپکو نداری؟اره خدا کنه جواب بده

همون تاپیکی که نوشته مراقبت پوستی توی پربازدیدا هست من میخوندم استارترش گف خورده اثرداشته برو ازش بپرس

یا کنج قفس یامرگ این بخت کبوترهاست..دنیا پل باریکی بین بد و بدترهاست..ای بر پدرت دنیا آن باغ جوانم کو؟..دریاچه ی آرامم؟..کوه هیجانم کو؟..
کسی راه حلی واسه چاقی صورت داره ژله اثر داره؟

براي چاقي صورت ضربه زدن روي گونه ها موثره، هر روز يم ربع با دستت ضربه بزن روي صورتت تا وقتي كه يكم قرمز بشه، نيشكون هم موثره 

عزيزم من خودم با اين كارايي كه ميگم الان وزن گرفتم هر روز همراه غذا يه دلستر قوطي مي خوردم بعد از ...

دکتر برای من فلوکستین داده استرس دارم همش واقعا چاق کنندس؟مطمئنید؟

میخام چاق شم😢

یا کنج قفس یامرگ این بخت کبوترهاست..دنیا پل باریکی بین بد و بدترهاست..ای بر پدرت دنیا آن باغ جوانم کو؟..دریاچه ی آرامم؟..کوه هیجانم کو؟..
پسرمن ۶ماهش بود دکتر تجویز کرد من بهش ندادم بعضی دکترا نفهمن دلشون برای مریض نمیسوزه

واي ولي من دادم بميرم برا بچم نميدونستم انقد عوارض داره خير سرم بردم پيش متخصص كودكاني كه خيلي تو شهرمون طرفدار داره

همین پایین هست الان؟

اره عزیزم نوشته مراقبت پوستی توی پربازدیدا از استارترش بپرس اون گفت

واي ولي من دادم بميرم برا بچم نميدونستم انقد عوارض داره خير سرم بردم پيش متخصص كودكاني كه خيلي تو شه ...

اتفاقا منم دکتر متخصص کودکانی که خیلی طرفدار داشت برای پسرم داد

نترس عزیزم حالا اینقدرام عوارض نداره بعدم هرداروییو اول توی اینترنت سرچ کن ببین چیه بعد مصرف کن 

من یه بار خوردم .چاق شدم ولی از شکم و پهلو .فقط باعث تجمع چربی میشه.جونم در اومد تا ابشون کردم

خدایا،میشه منم مامان یه کوچولوی خیلی خوشگل چشم ابی بشم،وای خدا باورم نمیشه هم‌ونی که ازت خواستم دادی ،یه پسر با چشمای رنگی که هرکی تو خیابون میبینمتش عاشقش میشه