2777
2789
عنوان

دلم گرفته 😔

135 بازدید | 20 پست

بغض گلومو گرفته و خیلی ناراحتم...

یه حس خیلی خیلی بد دارم ، انگار غم دنیا ریخته تو دلم ...خیلی احساس تنهایی و پوچی و نا امیدی بهم دست داده 😔

شما اینجور وقتا چیکار میکنید ک از این حال در بیایید 

باردار نیستم ، واسه رسیدن به هدفمه .... کااااهش وزن ، حداقل ۱۰ کیلو عااالی عاااالی میشه.... به امید خدا که ایندفعه میتونم و مث دفه های قبل شکست نمیخورمممم 

با این اوصاف ک هیشکی نیست شادتون کنه

باردار نیستم ، واسه رسیدن به هدفمه .... کااااهش وزن ، حداقل ۱۰ کیلو عااالی عاااالی میشه.... به امید خدا که ایندفعه میتونم و مث دفه های قبل شکست نمیخورمممم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نزدیک پریودیم اینجوری میشم؛ گریه میکنم

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    

من گریه که میکنم سبک میشم دیگه شده یچیز عادی تو زندگیم😢

مرا ببر به زیر گنبد ❤️حسین❤️مرا ببر به آنجا که هرشب، شب آرزوهاست 🌷صل الله علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام🌷بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب  که روزگار بسی فتنه زیر سر دارد🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره
ما همیشه همینجوریم کاریم نمیکنیم

همیشه ک نمیشه .اونجوری ادم افسرده میشه اخه ... هرچند خودم حس میکنم دارم افسرده میشم 😐

چراااا😭

گریههه

من و شوهرم خیلی بچه دوست داریم اما بخاطر شرایط کار شوهرم میترسم بیارم😥                                        خدایا میشه یهویی حامله شم اونم دوقلو تمام سختیاشو به جون میخرم اخه عاشق دوقلوام               میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنی... ممنونتم عزیز دلم ❤❤❤

گریه کردم ولی انگار درد دلم نمیخاد کم بشه 

منم حالم خرابه، چند سالته ازدواج کردی؟

۲۶ . اره بابا