2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی از کلینیک سایت بپرسی خانومی

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
قبلا تو تاپیک پرسیدم البته. کسی میدونه اثر قرص برنج با پختن برنج از بین میره یا نه؟

یعنی چی؟ قرص چجور توش بود، پودر بوده، باز بوده، توی پارچه چیزی بوده و چحوری؟ یا نوقع پخت افتاده توش؟؟ 

گروه آبی 🍃🍃🍃🍃وزن شروع :65300🍃🍃🍃🍃وزن هدف: 58🍂🍂🍂وزن الان63200
یعنی چی؟ قرص چجور توش بود، پودر بوده، باز بوده، توی پارچه چیزی بوده و چحوری؟ یا نوقع پخت افتاده توش؟ ...

مادرشوهرم استفاده میکنه که برنج آفت نزنه.

حالا میترسم خوب نشوره بپزه ما بخوریم بمیریم

چجوریه گلم؟

بالای صفحت سمت چپ یه گزینه داره به اسم کلینیک بزن روش دکترت رو انتخاب کن سوالت رو بپرس ثبت بزن راهنماییت میکنن گلم

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
مادرشوهرم استفاده میکنه که برنج آفت نزنه. حالا میترسم خوب نشوره بپزه ما بخوریم بمیریم

بهش بگین دیگه استفاده نکنه این قرص بسیار خطرناکه، حتی گاها استشمام بوی این قرص موجب مسمومیت شدید و مرگ میشه، متاسفانه امار کمی توسط سازمان غذا و دارو سالانه داده میشه که گذاشتن توی برنج و بعد پختن غذا افرادی دچار مسمویت و مرگ شدن، باعث نارسایی قلب میشن و مرگ، بجای این سیر بذاره توی برنج، البته سالهاست خودشون استفاده کردن ظاهرا هیچیشون نشده

گروه آبی 🍃🍃🍃🍃وزن شروع :65300🍃🍃🍃🍃وزن هدف: 58🍂🍂🍂وزن الان63200
مرسی گلم منو ۷۰ سال بنده خودت کردی😅

خواهش دوست جان😁❤