2777
2789
من همیشه سریع میدم حذف کنن ولی ترس تو دلم افتاد بااین پستت😐😐😐

اگه اشتباه نکنم میگفت که از تاپیکاش با کاربری قبلیش هم امار داده بود

البته همسرشون منطقی برخورد کرده بودن

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏
به نظرت چیکار کنیم من میگم خودم بهش بگم بهتره تااینکه بعدا خودش بفهمه وبگه تو پنهان کاری کردی😐😐😐و ...

وای من اگ بهش بگم میام چک‌میکنه بعد تاپیکایی که شرکت کردم و‌اینارو نمیخوام ببینه خب ،بعدشم میدونی گاهی وقتا به قولی ادم دوس داره خود واقعیش باشه بدون اینکه کسی بشناسه و‌قضاوت کنه درد دل کنی من فقط بخاطر این نمیگم وگرنه دلیل خاصی نداره ب خدا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه اشتباه نکنم میگفت که از تاپیکاش با کاربری قبلیش هم امار داده بود البته همسرشون منطقی برخورد ...

چطور برخورد کرده بود؟

سر بچه هاتونو از سانروف بیرون نیارین .شاید یکی بچش سر نداشته باشه دلش بشکنه   
واسه من اصلا مهم نیست که کسی بشناستم یا نه ، چون چیز بد یا خیلی خصوصی پیش هیچ کس نه تو بیرون از مجاز ...

منم نگفتم عکس گذاشتم

پسرم همنفسم زندگیم همه کسم دلیل زنده بودنم عاشقتم😌
وای من اگ بهش بگم میام چک‌میکنه بعد تاپیکایی که شرکت کردم و‌اینارو نمیخوام ببینه خب ،بعدشم میدونی گا ...

منم همینو میگم ولی خب میگم اگه ی روزی شوهرم بفهمه میگه چرا پنهانکاری کردی واین حرفا واقعا ادم نمیدونه چیکارکنه

سر بچه هاتونو از سانروف بیرون نیارین .شاید یکی بچش سر نداشته باشه دلش بشکنه   
وای من اگ بهش بگم میام چک‌میکنه بعد تاپیکایی که شرکت کردم و‌اینارو نمیخوام ببینه خب ،بعدشم میدونی گا ...

عاقا شوهر من میدونه من تو نی نی سایتم تازه بعضی وقتا چیز جالب بخونم واسش تعریف میکنم ولی حتی نمیدونه چطور باید واردش شد 

مگه واسه شوهرت میگی که مثلا تو فلان گروه یا سایت عضوم؟

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏

منکه هر چی کاربری عوض میکنم،بلافاصلخ ۸۰۰ نفر میپرسن مریم ریزه میزه ای؟

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق
عاقا شوهر من میدونه من تو نی نی سایتم تازه بعضی وقتا چیز جالب بخونم واسش تعریف میکنم ولی حتی نمیدونه ...

مال منم میدونه شوهرم ولی اسممو نه

پسرم همنفسم زندگیم همه کسم دلیل زنده بودنم عاشقتم😌