2777
2789
عنوان

از زندگی سیرم

4536 بازدید | 17 پست

ای کاش میشد از این دنیا فرار کرد

خیلی زندگیم تلخ شده

همشم به دوره ی نوجونیم برمیگرده که دوستای بدی داشتم. نمیدونم تا کجا قراره تاوان این دوستیارو پس بدم. نمیدونم موقعی که خوشبخت بودم به  این دنیا چطور نگاه میکردم طرز فکرم چطور بود...روزایی هم که اداشو درمیارم که مثل سابق باشم اشتباهات گذشتم چنگ میندازن به گلوم و امونم نمیدن..کاش میشد یه جوری از دست این دنیا راحت شد...چی فکرمیکردم چی شد ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی شده؟

چند ساله که خیلی به لحاظ روحی اشفتم...تو کنکورم رفتم یه رشته ای که انتخاب خودم نبود و در واقع ارزوی دوستم بود...من انقد تحت تاثیر اون بودم که  ارزوهای خودمو فراموش کردم الان شده 30 سالم و هیچ پیشرفتی تو رشتم نکردم..دوباره تصمیم گرفتم برا کنکور بخونم تمرکز ندارم مثل اون موقع عا سرحال نیستم..تو این چندسال با اشتباهاتم اختلافات زیادی تو خانوادم بوجود اوردم همش عذاب وجدان و احساس گناه دارم به خاطر همین اشتباهات من یه مشکل هم برای خانوادم بوجود اومده که واقعا دردسر شده ...نمیدونم از دست این دنیا و گذشته کجا فرار کنم دیگه بریدم   

همیشه میشه ازنوشروع کرد هیچوقت ناامید نشو وسعی کن ازاشتباهات گذشته درس بگیری برای ساختن اینده ای که ...

خیلی دوس دارم اینکارو کنم....دیدی که خیر سرم چه امضایی هم گذاشتم ولی از حرف تا عمل فاصله هزاران سال نوریه....

منم از زندگیم سیرم خیلی بیزارم

تو چرا عزیزم؟

خیلی دوس دارم اینکارو کنم....دیدی که خیر سرم چه امضایی هم گذاشتم ولی از حرف تا عمل فاصله هزاران سال ...

نه عزیزم میشه اگه باورداشته باشی میتونی فقط باید همت وصبرداشته باشی

برای سلامتی دخترم دعاکنید
نه عزیزم میشه اگه باورداشته باشی میتونی فقط باید همت وصبرداشته باشی

من که دیگه واقعا دارم کم میارم...نمیدونم چی در انتظارمه با این وضع

من که دیگه واقعا دارم کم میارم...نمیدونم چی در انتظارمه با این وضع

من توزندگی ام سختی های زیادی کشیدم ولی الان که فکرمیکنم به گذشته میگم کاش غصه شون رونخورده بودم چون هیچ مشکلی روحل نکرد فقط باعث شد زیباترین سال های عمرم باغصه وناراحتی سپری بشه 

پس باامید ادامه بده حتی اگه سخت ترین شرایط روداری تلاش کن برای بهترکردن زندگیت مطمئن باش میتونی اگه بخوای

من توزندگی ام سختی های زیادی کشیدم ولی الان که فکرمیکنم به گذشته میگم کاش غصه شون رونخورده بودم چون ...

بخدا من میخام اما کسایی که بهشون بدی کردم حاضر نیستن منو ببخشن همش حس گناه دارم...باوجودیگه من سعی کردم جبران کنم. یه مشکلی برای خانوادم پیش اومده که علتش رفتارهای اشتباه من تو چنددد سال گذشته بوده دارم از استرس و شرمندگی میمیرم...

بخدا من میخام اما کسایی که بهشون بدی کردم حاضر نیستن منو ببخشن همش حس گناه دارم...باوجودیگه من سعی ک ...

عزیزم همین که ازگناهات پشیمونی  یعنی اینکه راه روپیداکردی سعی کن بارفتارت اعتمادشون روجلب کنی مطمئن باش که یه روزی ازته دل میبخشنت

عزیزم همین که ازگناهات پشیمونی  یعنی اینکه راه روپیداکردی سعی کن بارفتارت اعتمادشون روجلب کنی م ...

امیدوارم  

ممنون عزیزم