2777
2789
عنوان

بالاخره چیکار کنم

131 بازدید | 16 پست

سلام

من در مرحله خواستگاری و صحبت با یه آقا هستم.چیزی که ذهن منو چند ساله😐به شدت مشغول کرده و هرچی تلاش میکنم به نتیجه ای هم نمیرین(دلم آروم نمیشه)اینه که من چجوری بفهمم اون آقا ظاهربین هست یا نه؟تا حالا چیزی نگفته اما خب هنوز که نتونستم درست بشناسمش

رک و پوست کنده بگم من رو ظاهرم(هم ترک های پوستی زیادی هم کلا ظاهرم)ضعف دارم و دوست ندارم کسی بهم گیر بده حتی یه ذره هر کاری هم میکنم نمیتونم تو این مورد خاص اعتماد به نفسمو بالا ببرم واقعا فکر اینکه بخواد به ظاهرم گیر بده دیوونه میکنه منو.به نظرتون اصلا درسته که ازدواج کنم؟اصلا حال و حوصله اینکه دست پیش بگیرم که پس نیوفتم و ازش ایراد بگیرم که روش کم بشه و رسیدگی بیش از الانم( الانم در حد معمول به خودم میرسم)رو ندارم.بعضی میگن مرداب قدیم همسرشونو هر طور که بوده دوست داشتن الان دیگه اینطور نیست بدون شعار و حرفای کلیشه ای واقعا الان اینطوره ؟ قصد جدی دارم خودم رو از این مدل زندگی دور نگه دارم چیکار باید انجام بدم؟الان دیگه کسی نیست که بتونم کنارش آرامش داشته باشم و همینی که هستم رو دوست داشته باشه؟البته این رو هم بگم که من نسبتا مذهبی هم هستم و همسر آیندم هم همینطور خواهد بود(آخه شنیدم میگن مذهبیا خیلی ظاهر بین شدن)

چیکار کنم؟ازدواج نکنم؟همسر شما و اطرافیانتون به ظاهرتون ایراد میگیرن؟یه آقایی میگفت مرد اگه عاشق زنش باشه ایراداشو رو نمیبینم ولی مگر چند درصد از ما مردها عاشق همسرمپنبم؟خب نهایتا دوستش داریم دیگه!

به شددددت سردرگم هستم.حتی وقتی به این چیزا فکر میکنم از خواستگارم هم بدم میاد دوست ندارم باهاش حرف بزنم

منتظر نظراتتون هستم ممنون

هیچ با خودمون فکر کردیم چرا گاهی انرژیمون رو صرف آزار و رنجش دیگران میکنیم؟💚

هر مردی به ظاهر زنش ایراد میگیره اگه دوسش داشته باشه و کمکش میکنه بهتر شه به نظرم بده کلا به ظاهر چیزی نگند

مطمینم معجزه خدا نزدیکه ناامید نمیشم    میشه یه صلوات واسه حاجت دلم بفرستی ؟؟ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تپلم شوهرم تا حالا یکبار هم بهم نگفته لاغر کن تازه تو بچگی گردنم سوخته و همون اول بهش گفتم و گفت باید ببینم و نشونش دادم گفت اوه من گفتم حالا چقدر هست ؟در صورتیکه کاملا معلومه به نظرم هر مردی هر زنی رو هرجور که اول میبینه و پسندیده باید با تمام ایرادهاش بپذیره 

اگه عاشق زنش باشه ایراداشو رو نمیبینم ولی مگر چند درصد از ما مردها عاشق همسرمپنبم؟

این قسمت از حرفت یعنی چی؟ چرا گفتی ما مردها!!!!

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

این چ حرفیه چقدراعتمادب نفست پایینه عزیزم تواگه خودتودوست داشته باشی بقیه هم دوستت دارن اعتمادب نفستو ببربالا اونایی هم ک خیلی خوشگلن طبیعی خوشگل نیستن خیالت راحت

همه چیزدرست میشه دقیقا 32 ام این ماه ساعت 25

من یه دختر خاله داشتم یه خط مثل بریدگی نزدیک گوشیش بود جای عملی بود

موهاشو هیچ وقت دم اسبی نمی بست که دیده نشه 

تازگی ها ازدواج کرده اصلا هم واسه همسرش مهم نبود حتی یه نفرم ازش نپرسید از خانواده همسرش این جای چیه

همه ظاهر بین نیستند ازدواج سنتی زمان میبره تا دو طرف عاشق بشند

اگه عاشق زنش باشه ایراداشو رو نمیبینم ولی مگر چند درصد از ما مردها عاشق همسرمپنبم؟ این قسمت از حر ...

میگم اون اقا گفت ما مردها مگه چند درصدمون عاشق همسرمون میشیم که بخوایم ایرادش رو ندیده بگیریم

عزیزم صورت و هیکلتو که اون آقا میبینه و پسندیده.

ترک پوستی هم که چیزی نیست والا.‌ اگه مسائل دیگه ای هم هست، بستگی به میزان علاقه‌اش به شما داره.

دور از جون شما، من روی پام تو بچگی سوخته و گوشت اضافه داره. زیادم هست. به همسرم قبل ازدواج گفتم، گفت مشکلی ندارم. بعدم که دید واقعا مشکلی نداشته و نداره. 

حتی پدر خودم دلش ریش میشد پامو میدید، میگفت شلوار کوتاه نپوش تو خونه. ولی جلوی همسرم با شلوارک میگردم و حس بدی هم ندارم😊

این استرسا رو از خودت دور کن. الان اندام مناسبی داری ولی اعتماد به نفست پایینه . اونیکه بخواد ایراد بگیره از بی ایرادی هم باز ایراد میگیره . همه آدما مثل هم نیستن بزار خواستگارات بیان و باهاشون حرف بزن اونیکه به دلت نشست جواب مثبت بدا

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
این استرسا رو از خودت دور کن. الان اندام مناسبی داری ولی اعتماد به نفست پایینه . اونیکه بخواد ایراد ...

ممنونم

میگم اگه یکی دو ماه صیغه محرمیت بخونیم راه مناسبیه برای شناخت این تیپ شخصیت؟