2777
2789

من خیلی نگران تو سونوگرافی گفتن بظن مغز جنین ور ناحیه تریگون حداکثر نرمال  و 8 هست کسی تجربه ایی داره من و از نگرانی در بیاره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=71789077]اندازه چند بود تو چه ماهی ؟ کی نرمال شد تو چند ماه؟ خواهشا بگین خیلی نگرانم[/QUOTEتو ۱۸هفته کیست داشت بعد تو۲۳هفته رفتم گف کوچیک شده ولی حداکثر هس،۲۸هفته پریروز رفتم خداروشکر سالم بود 🙇🙇نگران نباشش

خدایا حواست بهم هست؟!✨🤲🏻 هیچ وقت تنهام نزارررر 🙏🏻

خانم ها خیلی توجه داشته باشید چون ب خودم گفتن بظن چپ مشگل داشته میگم اگه شده به ۱۰ سونو اعتبار برین و دقت کنین دختر من الا متاسفانه سی پی هستش

زندگی رو دوست دادم چون دخترم هست .         از دست خیلی ها ناراحتم .              خواستی برام دعا کن ممنون 
ببخشید شما چطور متوجه شدین؟

بعد دنیا اومدنش چون اقایی ک سونو میکرد گفت بعد دنیا اومدن بیارین تا قطعی بهتو بگم درست گفتم یا نه 

زندگی رو دوست دادم چون دخترم هست .         از دست خیلی ها ناراحتم .              خواستی برام دعا کن ممنون