2777
2789
عنوان

واسه مثبت شدنش دعام کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 60 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دعارو زیاد بخون.تاوقتی بی بی بزنی بخونش

چشم عزیزم

خیلی دعام کن میتدسم منفی شه😢

خدایا شکرت بابت فندق کوچولویی که تو دلم گذاشتی کمک کن صدای قلب کوچولوشم بشنوم خیالم راحت شه....خدایا دل همه منتظرارو با یه فندق مثل فندق تودلم شاد کن مرسی بابت همه چی خیلی دوست دارم😙😙😙😍😍😍

ایشالا مثبته مال منم امروز مثبت شد

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢
امروز دوروز از موعدم گذشته یه روز قبل پری بی بی منفی بود ولی من تاحالا تاخیر پری نداشتم معمولا زودت ...

علایم داری؟مثلا درد سینه گرم شدن بدن درد پری

گرجان به جان من کنی...جان وجهان من تویی
انشالله ک مامان شدی همینجاخبرشو بده

مرسی عزیزم چشم حتما خداکنه مثبت شه

خدایا شکرت بابت فندق کوچولویی که تو دلم گذاشتی کمک کن صدای قلب کوچولوشم بشنوم خیالم راحت شه....خدایا دل همه منتظرارو با یه فندق مثل فندق تودلم شاد کن مرسی بابت همه چی خیلی دوست دارم😙😙😙😍😍😍
اگر مثه من بتات پایین باشه بی بی نشون نمیده اگه منفی بود و تا دوروز بعد پریود نشدی برو تست بده عزیزم ...

روز چندم زدی منفی بود؟ من یه روز قبل موعد منفی بود این ماهم دوتا فولی خوب داشتم و کیت تخمک گذاری روز15 صبح همرنگ دوخط بودن

چه جالب منم میخام بی بی بزنم شوهرم فرستادم بگیره من براتودعامیکنم توهم برامن

مرسی گلی 

ایشااله که دوتامون مامان شده باشیم و هرکی منتظره خدا دلشو شاد کنه

زدی بیا خبرشو بده حتما

سلام بچه ها من 17 وقت پری بود هنوز نشدم پریروز بی بی زدم منفی شد نمیدونم کی بی بی بزنم؟ یعنی باردارم ...

اگه لقاح زود صورت بگیره مثل من که پنج روز به پری مثبت شد نشون میده وگرنه دیر مثبت میشه چون لقاح دیر انجام شده

گرجان به جان من کنی...جان وجهان من تویی