2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یعنی درسایی که تو دیپلم افتادی بخونی بری دوباره امتحان بدی،بعد با یه مقدار پول بیشتر دیپلم رو زودتر اماده کنن؟

پس کی کرونا تموم میشه ،من به این حجم از زندگی مشترک عادت ندارم ،به من گفته بودن صبح میره شب میاد.... زن دوم نگیرین، یا زن دوم شمارو می‌کشه ، یا شما زن دوم رو میکشین ، یا زن اول هر جفتتون رو میکشه   
یاخدااا دیپلم پولی دیگه خیلی ظلمه😂😂😂

به خدا دیپلم 12 سال درس خوندن داره،اونو پولی بدن من بیشتر میسوزم  

پس کی کرونا تموم میشه ،من به این حجم از زندگی مشترک عادت ندارم ،به من گفته بودن صبح میره شب میاد.... زن دوم نگیرین، یا زن دوم شمارو می‌کشه ، یا شما زن دوم رو میکشین ، یا زن اول هر جفتتون رو میکشه   
یعنی درسایی که تو دیپلم افتادی بخونی بری دوباره امتحان بدی،بعد با یه مقدار پول بیشتر دیپلم رو زودتر ...

ن کلا اول دبیرستانو ترم اول فقط قبول شده سه سال دبیرستانو قبولش کنن باپول

💖خدایا دخترمو سالم بدستم برسون💟
😂😂😂😂

نخنددد تواخبار یه باندی رو گرفته بودن چندهزارتا سیکل پولی درست کرده بودن انقد خندیدیم دیپلم که خوبه 😂

هرکی راجب زایمان طبیعی اپیدورال اطلاعاتی داره بهم بگه یه دنیا تشکر😘😘😘😘
واسه خودم نمیخوام شوهرم واسه سرکارش میخواد اگه دیپلم نبره میندازنش بیرون

من کسی رو میشناسم تو آموزش پرورشه و این کارو میکنه

پارسال یکی از فامیل های شوهرم گرفت دو ملیون پول داد

پادشاهی در خواب دید تمام دندانهایش افتادند!دنبال تعبیر کنندگان خواب فرستاد...اولی گفت: تعبیرش این است که مرگ تمام خویشاوندانت را به چشم خواهی دیدپادشاه ناراحت شد و دستور داد او را بکشند...دومی گفت: تعبیرش این است که عمر پادشاه از تمام خویشاوندانش طولانی تر خواهد بود...پادشاه خوشحال شد و به او جایزه داد!هر دو یک مطلب یکسان را بیان کردند اما با دو جمله بندی متفاوت...نوع بیان یک مطلب، میتواند نظر طرف مقابل را تغییر دهد... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

من می دونم هزینه اش پارسال دو تومن بود

پروسه اشو نمی دونم ولی فامیل ما پارسال گرفت فکر کنم شبانه ثبت نام کرده بود اینجوری بود ک برای امتحان رفت حتی از اموزش و پرورش ناظر اومد بعد ک ناظر رفت گفتن از جزوه هاتون بنویسین همه می نویسن و با معدل بالا قبول میشن 😁

من کسی رو میشناسم تو آموزش پرورشه و این کارو میکنه پارسال یکی از فامیل های شوهرم گرفت دو ملیون پول ...

شماله

پادشاهی در خواب دید تمام دندانهایش افتادند!دنبال تعبیر کنندگان خواب فرستاد...اولی گفت: تعبیرش این است که مرگ تمام خویشاوندانت را به چشم خواهی دیدپادشاه ناراحت شد و دستور داد او را بکشند...دومی گفت: تعبیرش این است که عمر پادشاه از تمام خویشاوندانش طولانی تر خواهد بود...پادشاه خوشحال شد و به او جایزه داد!هر دو یک مطلب یکسان را بیان کردند اما با دو جمله بندی متفاوت...نوع بیان یک مطلب، میتواند نظر طرف مقابل را تغییر دهد... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
به خدا دیپلم 12 سال درس خوندن داره،اونو پولی بدن من بیشتر میسوزم    

عزیزم دادنو ک میدن فامیلم با1تومن گرف اما دوسال طول کشید اصلا درس نخوند بهش برگه دادن قبول شد اما من عجله ای میخوام تویه3یا4ماه

💖خدایا دخترمو سالم بدستم برسون💟
نخنددد تواخبار یه باندی رو گرفته بودن چندهزارتا سیکل پولی درست کرده بودن انقد خندیدیم دیپلم که خوبه ...

توروخدا؟؟؟واییییییییی😂😂😂😂😂😂

خدا جون میدونم مراقب همه نی نی ها و بنده هات هستی ممنون