الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چراکه شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش بگذاری. . .
من دومیم الان بیستو هفت روزشه دخترم شش سالشه داشت افسرده میشد دائم میگفت نینی بیار منم فقط به خاطر این که دخترم داشت افسردگی میگرفت یکی اوردم اما حالا جدا از سختی ها و دردو رنج هایی که کشیدم به مشکلات زیادی بر خوردم دخترم خیلی عاقل و فهمیدست اما کمی حساس شده همش نگرانو پریشونه همش میترسه من بمیرم فکرش همش درگیره جدا از این یه عذاب افتاده تو جونم همیشه میگفتم اگه یه اتفاقی بیفته باتمام وجود خودمو فدو دخترم میکنم اما الان همش میترسم میگم نکنه نتونم از دوتاشون مراقبت کنم مثلا اگه زلزله میومد من فقط دخترمو بغل میکردمو فرار یا خودمو مینداختم روش اما الان باید چی کار کنم وااای چقدر حالم بده دخترم باید میرفت مهد من همیشه پا به پاش بودم اما الان نمیتونم و خونه نشین شدم