الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ولی خیلی تنهاست دنبال بچه های مردم میگرده که باهاش حرف بزنه یا بازی کنه این حس خیلی عمیق درک میکنم که تنهاست دوست دارم یکی اگه خدا بده دوباره باردار بشم
به این فکر کنین سال های بعد که بچتون ازدواج کرد و شما پیر شدین هیچ خواهر و برادری که بهش نزدیک باشه نداره ،گیرم پدر و مادر بچه خدای ناکرده یه اتفاقی براشون افتاد اونوقت این بچه هیچ کس و نداره ،حالا اگه این چرخه همینطور ادامه داشته باشه که دیگه هیچی
منم تک فرزندم خیلی ظالمید همونم نمیاوردین که تک و تنها بمونه😔 منم یکی آوردم قصد دارم خدا بخواد سه ...
اصلا بنظرم منطقی نیس که همه رو یکسان قضاوت کنید چه تضمینی هست که بچه هاتون حتما هوای هم رو داشته باشند الان شوهرم و داداشش اصلا خبر همو ندارن بااینکه هیچ مشکلی هم باهم ندارن
من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد
[smiley]l/l_70.gif[/smiley]
بزار این یکی بیاد ببین چقد شیرینه...ب فکر دومیم میوفتی😂
😍😍
😂😂😂😂😂 اینم حرفیه راحله جون
بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چراکه شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش بگذاری. . .