2777
2789
عنوان

کیا یدونه بچه دارنو دیگه بچه نمیخوان؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه دختر دارم نمیخواستم 

ولی خیلی تنهاست دنبال بچه های مردم میگرده که باهاش حرف بزنه یا بازی کنه این حس خیلی عمیق درک میکنم که تنهاست دوست دارم یکی اگه خدا بده دوباره باردار بشم

عاشق‌ِ ِآرامش ِ إسمتَم خُـــ ــــدا.......

به این فکر کنین سال های بعد که بچتون ازدواج کرد و شما پیر شدین هیچ خواهر و برادری که بهش نزدیک باشه نداره ،گیرم پدر و مادر بچه خدای ناکرده یه اتفاقی براشون افتاد اونوقت این بچه هیچ کس و نداره ،حالا اگه این چرخه همینطور ادامه داشته باشه که دیگه هیچی

اللهم عجل لولیک الفرج
عزیزم فکر میکنی😁 بزار باردار بشی میگی همین یکی و دیگر هیچ منم مثل تو فکر میکردم تا همین دو ماه پی ...

بزار این یکی بیاد ببین چقد شیرینه...ب فکر دومیم میوفتی😂

من ی دختر دارم..و خودمو همسرم دیگه ب بچه فکرم نمیکنیم...خودمو پیر کنم واسه چی

واقعا بچه پدر ادمو درمیاره به معنای واقعی دهنتو سرویس میکنه

😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ  شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷
منم تک فرزندم خیلی ظالمید همونم نمیاوردین که تک و تنها بمونه😔 منم یکی آوردم قصد دارم خدا بخواد سه ...

اصلا بنظرم منطقی نیس که همه رو یکسان قضاوت کنید چه تضمینی هست که بچه هاتون حتما هوای هم رو داشته باشند الان شوهرم و داداشش اصلا خبر همو ندارن بااینکه هیچ مشکلی هم باهم ندارن 

من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد [smiley]l/l_70.gif[/smiley]
بزار این یکی بیاد ببین چقد شیرینه...ب فکر دومیم میوفتی😂

😍😍

😂😂😂😂😂 اینم حرفیه راحله جون

بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چراکه شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش بگذاری. . .