2777
2789
عنوان

صحبت کردن کودک

188 بازدید | 22 پست

خانوما بچه هاتون از چه سنی جمله میگفتن

پسر من 21 ماهشه

فعلا کلمه میگه

😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ  شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نمیدونم.میگن پسرا دیرتر صحبت میکنن

😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ  شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷

بتید چکار کرد که زودتر حرف بزنه؟

از دو سالگی جمله های کوتاه.الان که نزدیک 3 هست کاملا حرف میزنه هزیزم بچت رو بل دیگران مقایسه نکن.هر ...

اره میدونم عزیزم

میگم نکنه حرف نزنه

بستگی به ژنتیک و عوامل محیطی داره، دختر من 15 ماهشه، تقریبا همه کلمات رو میگه حتی جملات دو کلمه ای هم میگه اما خب هنوز به صورت مستقل راه نمیره البته. دست من یا باباشو میگیره و یه موقعی یک ساعت تمام راه میره اما دستشو ول نمیکنه و البته اینکه خیلی ترسو هست

امروز بردمش مرکز بهواشت گفت تا 18 ماهگی اشکالی نداره اما برا چکاپ بیشتر بردم دکتر، دکتره شستم گذاشت کناز کلی باهام دعوا کرد حالام براش آزمایش نوشته    

عاشق دخترم و باباشم  
بستگی به ژنتیک و عوامل محیطی داره، دختر من 15 ماهشه، تقریبا همه کلمات رو میگه حتی جملات دو کلمه ای ه ...

خب درسته تا 18.ماهگی وقت داره

چرا بهت حرف زد؟

گفت چرا مستقل راه نمیره کلی تعجب کرد و گفت من تاحالا ندیدم، البته دکتر اصلی دخترم نبودا، دکتر دم دست ...

بیخود کرد

ولش کن

من.پسرم 18 دی تولدش بود

اخرای اسفند راه رفت

گفت چرا مستقل راه نمیره کلی تعجب کرد و گفت من تاحالا ندیدم، البته دکتر اصلی دخترم نبودا، دکتر دم دست ...

پسر من یکسال و چهار ماهگی مستقل راه رفت منم بردم دکتر اطفال ایشونم یه کار درمان معرفی کرد بردم گفت نه مشکلی نداره .... پسر من بیشتر میترسید بایسته مثلا میرفت از اینور خونه تا اونور ولی میترسید رو پاهاش واسته که اونم دیگه دلشت 16 ماهش کامل میشد راه افتاد

مهمترین کاری که یک پدر می تواند برای فرزندانش انجام دهد  این است که عاشق مادرشان باشد 💑 چون فرزندان با خنده مادر می خندند و با گریه مادر می گریند ..⚘