2777
2789
عنوان

بچه ها ی مشورت!!!!لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 52 پست
۲۴نفره ش زده بود ی میلیون و ۴۰۰ فک کنم ۱۸نفره ش دیگه ی تومن اینا باشه

هااااا....خدا مرگم...همه چی چقد گرون شده.... ان شاالله که هرچی میخری خیر کنه برات دوست عزیزم😊😘

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب دوس دازی استفاده کن نداری نکن اینم از ما میپرسی 😂😂😂

😄😄😄😄اقا من منظورم این بود ک ی چیزی ک ازش استفاده کنم 

مثلا ب دردم بخوره 

نه ک تزئینی

کاربری قبلم و حذف کردم😐اسم خودم بود راحت نبودم😶
تبالو فرش دارم  عکس خودم و شوهرم😃زدیم رو تابلو فرش ابریشم

قیمتش چقد شد؟

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
چرا پنگوئن؟!🤣

تو پیادهروی کربلا من ازبس چاق بودم لای پاهام له شده بو

ی چادر مشکی سرم بود با ی شال سفید دور گردنم گشاد گشاد راه میرفتم

ازاون موقع بم میگه پنگوئن 

نه فقط خودش همه خانوادش😐

بنظرم لباس بخر همشو 😁😁😁😁

وای نمیدونی چقددددد لباس خریدن دوست دارم 

هی وسوسه میشم هی میگم ولش کن لباس دوبار میپوشی کهنه میشه میره ولی وسایلت برات میمونه

تو پیادهروی کربلا من ازبس چاق بودم لای پاهام له شده بو ی چادر مشکی سرم بود با ی شال سفید دور گردنم ...

جاااااان...بگردم...😚

ما ۶سال پیش گرفتیم۸۰۰تومن شد

یا بسم الله...ما که پول نداریم😥😮😯😲

منم دوسش ندارم😑 ب جای عکس سرمجلسی اینو داد بافتن

قشنگه که....با کلاسه. ببین ما نداریم🙄خوشحال باش دیگه قشنگه☺🤗