2777
2789
عنوان

بچه ها ی مشورت!!!!لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 52 پست
نميدونم والله من هم خيلي سماور دوست داشتم رفتم خريدم الان نيمدونم كجا جاش بدم كه فقط جلو چشام نباشه ...

چرا جلو چشات نباشه

کاربری قبلم و حذف کردم😐اسم خودم بود راحت نبودم😶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۴ساله ازدواج کردم سماورمو یه بارم ازش استفاده نکردم هم خطرناکه هم بی مصرف اونم واسه دونفر ادم.

اینجا به تو از عشق و وفا هیچ نگویند         چون دغدغه ی مردم این شهر  حجاب است           هر جای جهان مرتبه ی زن بلند است            درکشور من زن مثل میت به حساب است...
من که سه تا سماور دارم ازشونم استفاده نکردم تا حالا. این مدل میز سنتی هم به نظرم خیلی دمده شده اخه ...

😑نمیرم ازاونا بگیرم ک قاشق چنگال دارم

اما ازاونا ک تو جعبه س هم دوس دارم

اوووه نه بابا این دگه خیلی تکراریه 

خیلی جاها دیدم  منکه دوس ندارم

بجاش یه چیز شیک خاص بگیر اگه میخوای میز باشه  مثلا یه میز گرد چوبی شیک که رو میزی نخواد و یه تزئینی تک شیک 

به نظرم بهتره 

البته نظرم من بود

دلمو زد اصلا از مد هم رفته چيه بابا،تابلو فرش بخر،يا نميدونم يه چيز بهتر،همون قاشق چنگال بهتره

تبالو فرش دارم 

عکس خودم و شوهرم😃زدیم رو تابلو فرش ابریشم

سرویس قاشق چنگال خیییییییلی مهمتره

من که سماورم داره خاک میخوره....راستی مگه سرویس قاشق چنگال یک تومنه؟!😖

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
سرویس قاشق چنگال خیییییییلی مهمتره من که سماورم داره خاک میخوره....راستی مگه سرویس قاشق چنگال یک تو ...

۲۴نفره ش زده بود ی میلیون و ۴۰۰

فک کنم ۱۸نفره ش دیگه ی تومن اینا باشه