oshida مدیر استارتر عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 1828 عنوان یه تخفیف خوب واسه گردنبندام😍 276 بازدید | 11 پست سلام دوستای عزیزم،روزتون بخیراز رومانتویی هام تعداد محدودی باقی مونده، همه رو ۱۳تومن میدم🌷🌹اینم آدرس کانالم oshida_galleryاینم عکس گردنبندا دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤ 1397/07/22 | 14:36 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
امپراتوردريا عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 1420 دوس نداريم ازاين مدلابا تچکر بزن بیرون از تنهایی برگرد کنارم همونم که برای دیدن توبیقرارم، نرو از روزگارم،که من طاقت ندارم،منم مثل تو به تنهاشدن عادت ندارم...برگرد😪
shishi007 عضویت: 1396/08/03 تعداد پست: 5186 به جان خودم يكي باشگاه دخترم مياره دونه اي ٦تومن رنگ ثابت
چشم_عسلی1 عضویت: 1396/02/24 تعداد پست: 7668 به جان خودم يكي باشگاه دخترم مياره دونه اي ٦تومن رنگ ثابت من خودم دیدم فروشنده هه میگفت جفتی 6ولی شاید ی چیزیشون باهم فرق داره بلاخره 🍓🐣🍒
o_mhmd عضویت: 1397/03/02 تعداد پست: 3435 به جان خودم يكي باشگاه دخترم مياره دونه اي ٦تومن رنگ ثابت منم برا دخترم 5تومن خریدم بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدلله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم
افسون28 عضویت: 1396/08/13 تعداد پست: 1290 خیلی قشنگن خدایاا خواهش میکنم هیچ زنی رو بیشتر از تحملش در انتظار فرزند نزار.حس خوب مادر شدن رو به همه زنهای سرزمینم عطا کن.
oshida مدیر استارتر عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 1828 هرجور دوست دارین دوستان زوری که نیست😘😘گفتم عکساشونو بزارم شاید کسی خواستبله ۶تومن بود اما قبلا من الان خودمم اینارو بالای ۶تومن میگیرم😐 دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤
oshida مدیر استارتر عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 1828 استارتر جان گرون ميدي😘😘😘😘😘 عزیزم من خودمم کم نمیگیرمیه تعدادش هم مال یکی از اعضای فامیله واسه فروش، هر قیمتی اون بگه میزارم،پولش به من نمیرسه❤ دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤