بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
قبلنا خودم همسر داشتم دو روز تو خونمون گم شده بود اخرم دم دره خونه همسایه پایینی پیداش کردم مراقب باش فرار نکنه
سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه ایشالا حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
شدیدا ب خانمای قررری حسودیم میشه تو این بلبشوی اقتصادی سیاسی هنوز ک هنوزه دغدغشون تزئین بدن مبارک برای همسرجان و ترغیب شوشو جان ب ی رابطه اهورایی پیل افکنه.
از همون کارتون در میره برا منم روز اول تو کارتون بود به خیال خودم درشم محکم بسته بودم ولی در میده بزارش تو شیشه مربعی کفشم از این خورده چوب ها بریز دیوارشم بلند باشه مثل اکواریوم
سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه ایشالا حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
بق نظر همه مراجع معظم تقلید «بول (ادرار) و غائط (مدفوع) انسان و هر حیوان حرام گوشتى که خون جهنده دارد که اگر رگ آن را ببرند، خون از آن جستن مىکند، نجس است، ولى فضله حیوانات کوچک مثل پشه و مگس که گوشت ندارند پاک است.» [۱]بنا براین از آن رو که «همستر» حیوان حرام گوشتى است که خون جهنده دارد، ادرار و مدفوعش نیز نجس است؛ و این ربطی به نوع غذایی که انسان یا حیوان میخورد ندارد. به این جهت یا شما باید از نگهداری «همستر» صرف نظر کنید و یا اینکه مراقب باشید که زندگی شما را نجس نکند مثل اینکه در جای خاصی از آن نگهداری کنید و اجازه ندهید که همیشه و در تمام زندگی شما رفت و آمد کند.