2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روز 12 5هستم

اونقدر ها هم کم نیست اگه ۶ بود خوب بود ولی اصلا جای نگرانی نیست ضخامت مناسب برا لانه گزینیه جنین خوبه ضخامت کم سقط ضخامت زیاد نمیتونه لانه گزینی کنه .من با همین ضخامت باردار شدم و لانه گزینی هم با موفقیت انجام شد .شما خواستین چیزهایی که گفتم بخورین فقط برا دارم دکتر تجویز کنه بهتره معمولا از روز ۱۴ یا ۱۵ یا ۱۶ پروژسترون میدن برا ۱۰  روز 

✌Bi kurdî dijîm u bi kurdî dimrim ✌
شما استفاده کردی؟

بله منم ضخامتم کم بود یه دوره دکتر قرص داد 

20 تا دونه روزی یکی خوردم 

بعدش رفتم که سونو کنه گفت نمیخواد با قرصا ضخامت میگیره برو وسط سیکل بیا تخمکاتو بررسی کنم منم نرفتم خخخ

البته گفت اگه 4-5ماه اقدام کردی باردار نشدی بیا

چند تا دونه بهت داده؟

من اون ماهی که خوردم روز 8 و 10 روزی دو تا خوردم یعنی کلا 4 تا که ضخامتم خوب شد ولی اندازه فولیکولم تا قبل خوردنش 16 بود از اون به بعد رشدش متوقف شد

با ضخامت 5 باردار شدی؟ قرص استروژن نخورم؟

دو سال پیش ضخامت اندو ۵ بود باردار شدم .اصلا هم دکتر پروژسترون نداد .الان هم ضخامتم ۶.۵ بود ولی از روز ۱۴ دوفاستون ۱۰ خوردم تا فهمیدم باردارم 

✌Bi kurdî dijîm u bi kurdî dimrim ✌