2777
2789
عنوان

بچه ها😣خواهش میکنم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 28 پست
واى زنجبيل خيلى گرمه زياد نخور جاش زعفرون بخور عزيزم زعفروووووون🙂

زعفرون تموم کردیم..باید برم خونه مااادر شوووهر بخورم

((هیچکس عوض نمیشه ..خرش از پل میگذره😔))بعله اینطوریاست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین حتما حتماااااا عرق فراسیون بخر روزی یه استکان بخور قاعده آوره و خیلی زود پریود میشی! اگرم کیست ...

عرق فراسیون و رازیانه فرق میکنه؟؟؟چند روز بخورم پریود میشم

عرق فراسیون و رازیانه فرق میکنه؟؟؟چند روز بخورم پریود میشم

بله فرق میکنه! بخر امتحان کن نتیجشو ببین

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
زعفرون تموم کردیم..باید برم خونه مااادر شوووهر بخورم

هر وقت پريودت نيومد زعفرون بخور 

من وقتى اخر سيكلم ميخورم سريع پريود ميشم

اگه نيومد يه دكتر برو

من و خدا هر صبح يك چيز را فراموش ميكنيم🍀او خطاى من را و من لطف او را...

راستی عرق رو که خوردی پریود که شدی تو ایام پریودی نخور خونریزیو زیاد میکنه 

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
هر وقت پريودت نيومد زعفرون بخور  من وقتى اخر سيكلم ميخورم سريع پريود ميشم اگه نيومد يه دكتر ب ...

میدونی چیه من خاک بر سر ی اشتباهی ک میکردم سری های قبل میومدم سردی میخوردم که خونم کم بشه ،چنتا بستنی میخوردم ،دارچین میخوردم ،🤐😳الان سیم کرده (ینی لج کردع😂🤦)نمیاد،نمیدونستم سردیجات موقع پریودی سمه

میدونی چیه من خاک بر سر ی اشتباهی ک میکردم سری های قبل میومدم سردی میخوردم که خونم کم بشه ،چنتا بستن ...

عجب 😂😂😂

البته دارچين گرمه

من و خدا هر صبح يك چيز را فراموش ميكنيم🍀او خطاى من را و من لطف او را...