2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا استرس نداشته باش بهترین شب زندگیته هرچقد تو استرس داشته باشی شوهرتم استرسش بیشتر میشه فقط بخند برقص حال کن با شوهرت خوش باش فقط مواظب باش آرایشگاهتو خوب انتخاب کنی حتما یک آرایش قبل عروسی ازش بگیر مطمئن باشی از کارش بقیشو بسپار به خدا و لذت ببر

من لباس حنابندون وگرفتم..چند روز دیگه هم میرم واسه لباس عروس..زودتر واسه لباس اقدام کن 

اخه میگن بعد ماه صفر مدل جدیدا میاد واس همون صبر کردم بعد صفر برم جدیدش رو انتخاب کنم

حتما حتما زمان رفت و آمد رو برنامه ریزی کنید مث عروسی داداشم عروس رو دیر بردن تالار فیلمبرداری باغ خیلی طول کشید اعصاب همه خورد بود تااومدن تالار ی رقص رفتن و شام. برنامه ریزی کنید ک ب مشکل نخورید. عروسی ما کاملا رو برنامه بود حتی برای ده مین هم برنامه ریزی کردیم   

وزن قبلی -> ۷۵ وزن بعدی -> ۷۰ وزن فعلی -> ۶۷ هدف ->۶۰   من میتونمممممم😍😍

یه کفش پاشنه راحت یا لژ دار برای توی سالن بگیر. زیر دامنه زیاد معلوم نمیشه.

وارد تالار هم شدین شوهرتو ول نکن با فامیلات روبوسی کردن! قشنگ سر همه میزا برید فامیلای خودتو بهش معرفی کن. بعدم که رفت توی مردونه با خواهرشوهر برو سر میز فامیلای داماد و خودت هرکدوم پنج دقیقه بشین خوش آمد بگو. رقص هم اگه بتونی پیش یه مربی بری دونفره تمرین کنین خیلی خوب میشه.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!

لباس ساده و نسبتا پوشيده بخر كه به بيست سال ديگه كه نگاه ميكني بازم قشنگ باسه. موهاتو رنگ نكن و ارايش ساده كخ إز مد نيفته بعدا.  زياد برقص كه تو فيلم زياد باشي. ولي تمرين رقص من إز خوذا فيلم بگير قبلش كه ببيني چه جوريه. همش لبخند بزن. 

فقط شاد باش هرچی شنیدی هرچی دیدی اصلا برات مهم نباشه من پارسال فردای صفر عروسیم بود آرایشگام گفت ۷بیا رفتم هنوز نیومده بودن آرایشگرم دیر اومد ناخن کارم دیر اومد شینیون کاره تصادف کرد سه تا عروس بودیم یه نفر مجبور شد هممونو شینیون انجام بده قرار بود ساعت ۱۰حاضر باشم ۱۲به زور حاضرم کردن تافتشون تموم شده بود هزارتا چیز واسه اعصاب خوردیم شد دیر رسیدیم عمارت به تاریکی خوردیم و هزارتا چیز دیگه ولی من همش میگفتم امروز تکرار نمیشه ناراحت نشو همش میگفتم خدا با منه ولی خدایی بهترین روز زندگیم شد با همه ی این اتفاقات چون انرژیم عالی بود خیلی همه چی خوب پیش رفت و همه ام گفتن وقتی وارد شدی مثل سیندرلا شده بودی میگفتم چهرت بشاش و عالی بود چون فقط و فقط انرژیه مثبت دادم شماهم فقط شاد باش و لذت ببر همین ان شالله عاقبت بخیر شید

فقط شاد باش هرچی شنیدی هرچی دیدی اصلا برات مهم نباشه من پارسال فردای صفر عروسیم بود آرایشگام گفت ۷بی ...

وااای اون اتفاقا خدایی نکرده برا من بیافته دیونه میشم

خوش بحالت من اصلا تحمل اون اتفاقا رو ندارم