2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو جشن نامزدی و حنابندون خوردم ولی روز عروسی صبح رفتم هیچی نخوردم 

من روز حنا بندون كلا هيچي نخوردم تا صبح عروسي

صبح عروسي رفتيم كله پاچه زديم😂

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
😍😍😍چه خوب برا تالار ایده خوب داری بگو دیگه

من اینقد فکر مشغول بقیه چیزا هس اصلا به این جور چیزا فک نکردم😅جهازتو کامل خریدی؟من هنوز دارم خرد ریز واسع جهازم میخرم😀

تمام دنیام ♡♡همسرم وپسرم♡♡❤❤❤

وای من فیلمم داره حاضر میشه کلی رقصیدم خدا ب داد برسه معلوم نیس چجوریه  

تیکر سالگرد عروسیمه💋میشه برای خوشبختی و خونه دار شدنمون یه دونه صلوات بفرستین مچکرم  لَبخنـدتــ زندگـےِ مـَن اَستــ💖زندگـے کـُن براےِ مـَن جـــٰانـَم💋                                           خدای مهربونم مراقب خونواده م و همسر عزیزم باش    
من روز حنا بندون كلا هيچي نخوردم تا صبح عروسي صبح عروسي رفتيم كله پاچه زديم😂

گفتم توراه خونه میریم غذا میخورم از آرایشگاه اومدم بیرون نزدیکه 20تا ماشین توهرکدومم 5.6نفر نشسته بودن .  دیگه مجبورشدیم گشنه بریم برا عکس و فیلمبرداری

من اینقد فکر مشغول بقیه چیزا هس اصلا به این جور چیزا فک نکردم😅جهازتو کامل خریدی؟من هنوز دارم خرد ری ...

اره والا منم انقد درگیری دارم که

اره همشو خریدم

ایشالا به سلامتی گلم خوشبخت بشی