ی دختر میدیدید چکار میکردید بذارید اصن ازا ول تعریف کنم من تو نامزدی همیشه با شوهرم میرفتیم بیرون میگشتیم ناهار شام صبحونه بیرون بودیم شبم پیش هم بعد ی روز صبح داشتم دنبال عکسای خودمون میگشتم تو گوشیش ببینم چطور شده ناگهان نفسم رفت 😭چی میدیدم عکس شوهرم با ی دختر دیگه نشونش دادم گفت بخدا این مال قبلنا بوده مال خیلی وقته پیشه 😰یادم رفته پاک کنم و این حرفا اینم بگم گوشیش سوراخ سمبه زیاد داشت 90 درصد نمیدونسته هنوز دارتش منم بخشیدمش ولی هنوز یادمه یه دفه یادم افتاد اعصابم خورد شد😭شما ها هم همچین چیزی دیدید ؟یادمه ی شال داشتم عین شال دختره بود سوزوندم شالموشوهرم شالرو برام خرید😭
پسرم همنفسم زندگیم همه کسم دلیل زنده بودنم عاشقتم😌
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وقتی ازته دل بخندی،وقتی هرچیزی رابه خودت نگیری،وقتی سپاسگزارآنچه که هست باشی،وقتی برای شاد بودن نیاز به بهانه نداشته باشی،آن زمان است که واقعا زندگی میکنی،بازی زندگی بازی بومرنگ هاست،اندیشه کردارها وسخنان ما،دیریازودبادقت شگفت آوری بسوی مابازمیگردند،زمانی که آدمی بتواندبی هیچ دلهره ای آرزو کند،هر آرزویی بی درنگ برآورده خواهد شد