2777
2789
عنوان

قمی های عزیز یا کسایی که پیش شاگردای تیریزیان رفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربون محبتت مهربون😙😙 الان شوهرم زنگ زد گفت حاضر شو بیام دنبالت بریم.داشتم جمع میکردم دیر جواب داد ...

ان شالله که خوب خوب خوب شه عزیزم

اگه کاری بود من در خدمتم

ما ساکن قمیم عزیزم خوشحال میشم بتونم کمکی کنم

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸         
ان شالله که خوب خوب خوب شه عزیزم اگه کاری بود من در خدمتم ما ساکن قمیم عزیزم خوشحال میشم بتونم کمک ...

قربونت برم.

عزیزم من پست شمارو الان دیدم.

امشب برگشتیم.

خیلی خیلی ممنونم.

قمی های عزیز مردم خوبی هستن.

خوشبحالتون که اینقدر با خدایید.

اونجا که دیدمشون خیلی ازشون انرژی مثبت و آرامش گرفتم..

قربون محبتت مهربون😙😙 الان شوهرم زنگ زد گفت حاضر شو بیام دنبالت بریم.داشتم جمع میکردم دیر جواب داد ...

سلام...برای دختر کوچولوت یه لباس آبی بگیر و خودت یا هر کسی که می ره مشهد بده لباس رو توو ضریح حضرت رضا تبرک کنه و تنه دخترت کن...شفا ش دست امام رضاست...

برای برادرت نذر حضرت ابوالفضل کن...انشالله شفا گرفت یه کار خیر در حق یه خانواده ی گرفتار انجام بده

برای پدرت تا چهل روز رقیه شرعی رو بخون.از اینترنت بگیر و.به نیتش اسمش رو.اول بگو و به خدا بسپار ...آروم میشه

ضمنا برادرت باید در محیط بدون استرس باشه و آرامش داشته با شه تا زودتر خوب شه...

انشالله همه مشکلاتت بع نیروی خداوند زود حل شه...💗

سلام...برای دختر کوچولوت یه لباس آبی بگیر و خودت یا هر کسی که می ره مشهد بده لباس رو توو ضریح حضرت ر ...

عزیزم خدا بهترین هارو نصیبتون کنه......

اما شما با خوندن نکته ای تو تاپیکم فهمیدید پدرم مشکل داره یا بهتون الهام شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عزیزم خدا بهترین هارو نصیبتون کنه...... اما شما با خوندن نکته ای تو تاپیکم فهمیدید پدرم مشکل داره ی ...

قبلا توو یه تاپیک خوندم....همیشه به فکرتوون بودم برای شفای برادرت هم دعا و ذکر میگفتم..

قبلا توو یه تاپیک خوندم....همیشه به فکرتوون بودم برای شفای برادرت هم دعا و ذکر میگفتم..

خدا خیرو خوشی بهتون بده عزیزم😍😍😙

بعد یه چیزی.ما اولین جایی که رفتیم مشهد بود پابوس آقا امام رضا.اینبار رفتیم قم پابوس خواهرشون قبل از شروع درمان جدید و کم و زیاد کردن قرص و داروش یکم بهتر شد.درست فردای زیارت حضرت معصومه.مثلا چند قدم بدون کمک راه رفت و چند کلمه حرف زد.بنظرتون اینبار به امام رضا متوسل بشم مشکلش حل میشه؟؟

خدا خیرو خوشی بهتون بده عزیزم😍😍😙 بعد یه چیزی.ما اولین جایی که رفتیم مشهد بود پابوس آقا امام رضا. ...

لباس یعنی یک.بلیز شلواره آبی رنگ بخر ببر تبرک کن تنش کن ..مطمئن باش خوب میشه 

کنارش میتونی تا چهل روز رقیه شرعی رو.بخونی ...وقتی تموم شد فوت کن به دخترت ..به سرش بیشتر...

انشالله با نیروی خدا شفا میگیره...

لباس یعنی یک.بلیز شلواره آبی رنگ بخر ببر تبرک کن تنش کن ..مطمئن باش خوب میشه  کنارش میتونی تا ...

چشم گلم.تمام کارایی که گفتید انجام میدم انشاالله.

حتما از پیشرفت هردوشون میام بهتون خبر میدم😚😙😚😙😚😙😚