یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من با فلفل و سبزیجات معطر درست کردم خیلی خوب شد.البتع پیازارو حلقه کردم
اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
فقط پیاز و سرکه سفید خونگی و نعنا و خیلی کم نمک .نمک باعث میشه پیاز نرم بشه و زودتر برسه اگر میخوای در درازمدت ترشی اماده بشه نمک نریز . خود پیاز قرمز رنگ سرکه رو تیره میکنه بهتره سرکه سفید باشه که ترشی سیاه نشه . و صورتی بمونه.
اتفاقا خیلی ریز عالی و خوش خوراک میشه، من فقط سرکه سفید و نمک و فلفل میریزم. واسه همه ترشی هام سرکه سفید استفاده میکنم هم تندی کمتری داره هم خوشمزه تر میشه.
مت سیرو جعفری نعنا رو با خوردکن خورد میکنم آب نمک و سرکه سفید میزنم عالی میشه اگه پیازاتم قرمز باشه بهتر اگه نه از ترشی آلبالوم یه لیوان آبشو میریزم واسه رنگش😍😍😍😍
يه دستوري من ميدم اونو يه شيشه كوچيك امتحاني درست كن مشتريش ميشي .
آب ليموي خانگي + نمك + پياز تو شيشه بريزي بذار تا جا بيافته . نه سركه ميخواد نه هيچ چيز ديگه . مزه اش محشر ميشه . يكي از اقوام همسر درست ميكنه رو هوا اين ترشيش رو مي برن