2777
2789

ما هر دو مون آدمهای درس خونده و با تجربه ای هستیم ولی برای بهبود زندگی باید باهام همکاری کنه که متاسفانه بیشتر میگه دوست دارم زنم باشی نه دوست یا همکارم. دوست دارم پایینتر باشی. میگم باشه من پایینتر و تو تصمیم گیرنده باش. میگه نه تو سکوتت هم باعث ناراحتی‌های منه. نظر بده ولی آخر نظر منو قبول کن

میگم باشه.میگه نه اونجوری هم ترحمه و دوست ندارم

رسما دیوونه شدم

بیشتر از اینکه دلم بخواد برگردم دلم میخواد ادامه این زندگی عاقلانه باشه. دلم میخواد برگردم اما طوری ...

سر چ موضوعی با هم مشکل دارید؟

شوهر من فحاشه بد دله بد دهنه بیکاره بی عرضست. همیشه ب خاطر مادرش و خواهرش و حتی خاله ی کثافتش 

منو کتک میزنه. باهام حرف نمیزنه بهم بی محلی میکنه. جای خوابشو جدا میکنه.

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هر دو مون آدمهای درس خونده و با تجربه ای هستیم ولی برای بهبود زندگی باید باهام همکاری کنه که متاس ...

این ادمو باید بلانسبت خر کرد...بزار نظرشو بگه تو ام نظرتو بگو بعد بگو تو چ میگی....بعد بگو اینم خوبه....بعد اخرشم نظر تو میشه اغلب😁 اینا احترام میخان فقط

اخه طلاق چرا عشقم....قهر برا زمانیه ک زندگی دیگه شکست خورده اصلن امکان برگشت نباشه و خطر جانی باشه.. ...

نمیدونم چرا من اینطوری ام

حال و حوصله کشمکش ندارم .... یا دوستی یا طلاق

بعضی موقع شوخی حرفش میشه نامزدم میگه طلاقت بدم چیکار میکنی باید بیفتی دنبال مهریه ات بهت نمیدم منم بهش گفتم مهریه نمیخوام شما طلاق بده خدا بزرگه.. این در رو بست در دیگه باز میکنه ... اونقد ناراحت شد  تا نیم ساعت شوخی شوخی هی شلاقی میزد به بازوم ولی خیلی رفت تو فکر 😃😃😃😃

🌷برای ظهور اقا امام زمان صلوات. اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 🌷

مشاوره می‌گفت به تو حسادت می‌کنه. گفتم حاضرم کارم رو ول کنم و خانه دار باشم تا حس حسادت ارتباطات اجتماعی من رو نداشته باشه.ولی مشاورم می‌گفت ابدا اینکار رو نکن

این ادمو باید بلانسبت خر کرد...بزار نظرشو بگه تو ام نظرتو بگو بعد بگو تو چ میگی....بعد بگو اینم خوبه ...

آفرین...من خیلی سیاستمدار نیستم. و گاهی سریع تصمیم میگیرم

[QUOTE=71646434]آفرین...من خیلی سیاستمدار نیستم. و گاهی سریع تصمیم میگیرم[/QUO...والا مرد زن میگیره که ناناز تر از خودش باشه تامینش کنه وگرنه میرفت مرد میگرفت که کم نیاره جلوش

نمیدونم چرا من اینطوری ام حال و حوصله کشمکش ندارم .... یا دوستی یا طلاق بعضی موقع شوخی حرفش میشه ن ...

از موضع قدرت حرف زدن بهترين هنر يك زنه به نظرم نه اين كه بعضيا فقط ميگن رژ قرمز بزن دامن كوتاه بپوش هر چيزي به جا به موقش رژ  قرمزم جا داره شخصيت ادمم جا داره هميشه رژ قرمز جواب نميده

مشاوره می‌گفت به تو حسادت می‌کنه. گفتم حاضرم کارم رو ول کنم و خانه دار باشم تا حس حسادت ارتباطات اجت ...

مشاور بیخود کرده بشین تو خونه ات خانمی کن

🌷برای ظهور اقا امام زمان صلوات. اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 🌷
مشاوره می‌گفت به تو حسادت می‌کنه. گفتم حاضرم کارم رو ول کنم و خانه دار باشم تا حس حسادت ارتباطات اجت ...

ببخشيد كه مي پرسم ولي كار شما چيه كه به ايشون احساس كمتر بودن ميده و كار همسرت چيه

مشاور بیخود کرده بشین تو خونه ات خانمی کن

بعد اگه اخلاقش درست نشد و دوباره انداختش بیرون چی ؟

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

هیچی رژ قرمز بزنه دامن کوتاه بپوشه برای  مردک برقصه و عشوه بیاد...

😂😂😂😂😂

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.