2777
2789
وا مگه کار کردن مال گرسنگیه  مگه آدم نمیخاد بچه دار بشه  مگه آیندش مهم نیست؟  ب هی ...

من این همه تاپیک مادر شوهری اینجا دیدم هیییییچکدوم مثه اون نیستن

فقط خدا ازش نگذره. ب پسرش میگفت زن ب آدم وفا نمیکنه. ولش کن بذار بره . خانوادت ب دردت میخورن.

تموم فامیلای شوهرش باهاشون قطع رابطه کردن. از دست این عفریته

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔
من ۱۵ روز قهرش رو تو خونه تحمل کردم و هر چی بیرونم میکرد حتی کشون کشون منو تا در آپارتمان برد نرفتم& ...

خیلی اصطکاک بینتون زیاد شده .با این رفتارهای لجوجانه تو و زورکی شوهرت همینه....ببخشید رک گفتم ...

فک کنم قبل هر چیز برو مشاوره مجرب ...ببین فقط چقدرش تقصیر تویه باورت نمیشه....ادم خودشو درست کنه طرفش خیلی عوض میشه عزیز دلم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما از خانواده اش جداییم. یه نفر دیگه داره پست می‌ذاره با مادر شوهرشه

ببخشید عزیزم. ک توی تاپیکت مشکل خودمو گفتم. یهو شروع کردم درد و دل کردن😔

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔
نه بابا اونوقت میگه غریبی رات ندادن خونه بابات.پولم نمیفرسته اونوقت تو قم باید دنبال غذای نذری بگیری ...

اون وقت میری واقعا ازش طلاق میگیری 

راحت هم طلاقت رو میدن دو سه تا خادم بدونن شوهرت بیرونت کرده تو داداگاه برات خوبه

🌷برای ظهور اقا امام زمان صلوات. اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 🌷
۱۵ روز بود دعوا داشتیم همش تو دعوا می‌گفت چیکار کنم که بری دیگه.چقدر بی احترامی کنم؟

دلت میخواد برگردی؟

ما از خانواده اش جداییم. یه نفر دیگه داره پست می‌ذاره با مادر شوهرشه

ببخشید اشتباه شد

ماستا رو ریختم تو قیمه ها 😁😁

خیلی اصطکاک بینتون زیاد شده .با این رفتارهای لجوجانه تو و زورکی شوهرت همینه....ببخشید رک گفتم ... ف ...

پیش مشاور هم پارسال رفتم عزیزم. میگه شوهرت باید درمان دارویی بشه .ولی خب قبول نمیکنه. خودمم می‌دونم بی تقصیر نیستم .کاملا واضحه هر دو طرف مقصرن . ولی خدا شاهده حرفهای دلسرد کننده زیادی ازش شنیدم. این آقا سه سال دنبال من بود تا بهش جواب مثبت دادم 

۱۵ روز بود دعوا داشتیم همش تو دعوا می‌گفت چیکار کنم که بری دیگه.چقدر بی احترامی کنم؟

یعنی بی احترامی میکرد بری؟؟؟

بگو میخوای طلاق بدی مرد باش فردا بریم محضر طلاق بده این ادا بازیا چیه

اون وقت میری واقعا ازش طلاق میگیری  راحت هم طلاقت رو میدن دو سه تا خادم بدونن شوهرت بیرونت کرد ...

اخه طلاق چرا عشقم....قهر برا زمانیه ک زندگی دیگه شکست خورده اصلن امکان برگشت نباشه و خطر جانی باشه...وگرنه طلاقم بخاد بگیره خونه بمونه بهتره نفقه و حق های زن زایل نمیشه.نهایتا میگه من خونه بودم خودش تمکین نخاست

جرا باهاش ازدواج کردی  دوس بودین با هم

بله متاسفانه

دو سه ماه.

چندبار خواستم دوران عقد جدا بشم.‌

کاش همونموقع خودمو نجات میدادم

دلت میخواد برگردی؟

بیشتر از اینکه دلم بخواد برگردم دلم میخواد ادامه این زندگی عاقلانه باشه. دلم میخواد برگردم اما طوری که دیگه اینکار رو نکنه. بهش گفتم تعویض قفل خونه روی من جرمه و اگر ازت شکایت کنم زندانی داره..اما بخاطر زندگیم این راهها رو نرفتم

استارتر ب نظرم ی سر برو خونتون ک لباساتو بیاری. حتما دلتنگت شده

برو باهاش حرف بزن.

ب خدا زندگی ک مادر شوهر توش دخالت نکنه رو میشه نجات داد

بله متاسفانه دو سه ماه. چندبار خواستم دوران عقد جدا بشم.‌ کاش همونموقع خودمو نجات میدادم

همونه 

عشق آدم کرو کور میکنه 

بچه ک نداری جدا شو 

خیلی از بچه های اینجا ازدواج دومشون خیلی بهتر بوده و الان خوشبختن

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
بیشتر از اینکه دلم بخواد برگردم دلم میخواد ادامه این زندگی عاقلانه باشه. دلم میخواد برگردم اما طوری ...

اره دیگه اگه برگردی باید مشروط باشه اقلن هر دوتون برا صلاح زندگی مشاور برید. حق نداره بیرونت کنه...