2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای جاااان ای جان ای جان نانای نای 😍😍😍😍😍😍😍 

خیلی خوشحال شدم عزیزم. خیلی مواطب خودت باش 

من یه زخم خورده ام       😢😢😢              از اونی که                کاربریمو قطع کرد‌ ‌‌سر پل صراط یقتو میگیرم لعنتی  😭😭        تیکر بارداری نیست

تبريك ميگم عزيزم ميفهمم چه حسي داري. من با اينكه اولين ماه اقدامم بود ولي انقدر شوكه شده بودم بي بي چك تو دستم بود دور خونه ميچرخيدم . تنها هم بودم با خودم حرف ميزدم 🤣🤣🤣 تو كه منتظر بودي حتما صد برابر من تو شوكي

انشالله که نی نی  هست ولی قبلش حتما یه آزمایش خون بده که مطمئن بشی

تو دختر دایی منی😒 به من میگفت آزمایش خون ت مثبته خب شاید کیست داشته باشی اونم مثبت نشون میده 😏 شاید پوچ باشه😐 دوس دارم مغزشو بترکونم خداروشکر اون بقول خودش پوچ الان پیشم لالا کرده. روزیِ آرزومندا بشه ایشالا

من یه زخم خورده ام       😢😢😢              از اونی که                کاربریمو قطع کرد‌ ‌‌سر پل صراط یقتو میگیرم لعنتی  😭😭        تیکر بارداری نیست