2777
2789
عنوان

قلب جنین

330 بازدید | 49 پست

سلام.اخرین پریودی من 6شهریور بوده. دیروز واسه قلب جنین رفتم گفتن فقط ساک حاملگی هست وچیز دیگه ای دیده نمیشه.واسه هفته اینده سونو دادن بنظرتون تو این یه هفته قلب تشکیل میشه. دکتر میگه اگه هفته اینده سونو چیزی نشون نداد باید سقط کنم.تورو خدا راهنماییم کنین. پارسال همین موقع سقط داشتم . چیکار کنم قلب تشکیل بشه 

تعداد رای : 1
نظرسنجی
قلب جنین
0
0%
تشکیل قلب جنین
1
100%

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم اصلا استرس به خودت راه نده تا هفته ده وقت داری برای تشکیل شدن قلب جنین تازه اگر خدایی نکرده قلب تشکیل نشه کم کم به لک بینی و خونریزی میوفتی پس برای هیچ کاری عجله نکن ان‌شاءالله که تشکیل میشه سوره حجرات رو زیاد بخون برای جلوگیری از سقط خوبه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

عزیز جان تازه شما ۶هفته و پنج روزت چرا انقدر زود رفتی سونو ترخدا استرس نگیر کلی وقت داری برای تشکیل شدن قلب جنین

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
عزیزم اصلا استرس به خودت راه نده تا هفته ده وقت داری برای تشکیل شدن قلب جنین تازه اگر خدایی نکرده قل ...

دکتر میگه اگه هفته دیگه تشکیل نشد باید سقط کنم چون دیر میشه . یعنی دکتر نرم صبر کنم.

هفته 8ب بعد تشکيل ميشه منم اخرين پريودم 27شهريور بوده تشکيل نشده هنوز الان داره ميشه پنج هفته م

۲۷ شهریور بوده آخرین تاریخ پریت؟

خدایا عزیزانم رو درپناه خودت حفظ کن🤲
عزیز جان تازه شما ۶هفته و پنج روزت چرا انقدر زود رفتی سونو ترخدا استرس نگیر کلی وقت داری برای تشکیل ...

دکتر سونو داد.تازه میگه دیر شده واسه سونو رفتن.نمیدونم چیکار کنم دارم دیونه میشم.همش فکر میکنم اگه قلبش تشکیل نشه چیکار کنم . تورو خدا واسم دعا کنین