2777
2789
عنوان

واقعا ممکنه😮😮😮

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 63 پست
دخترش الان 8 سالشه

خب 8سال پیش اره ولی الان دیگ فک نمیکردم 19هفته اشتباه کنن

عضو گروه لاغری بامداد خمار💛وزن اولیه💛:۷۸😞هدف اول🧡:۷۳🔐هدف دوم💙:۶۸ 🔐هدف سوم💚:۶۵🔐 هدف چهارم💚:۶۲🔐  هدف نهایی:۶۰💚🔐 ۹آبان:۷۵.۵ 🥺۱۶ابان:۷۴.۷۵۰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب 8سال پیش اره ولی الان دیگ فک نمیکردم 19هفته اشتباه کنن

خب می بینی پاش بسته بوده و حدسی گفتن پسره

میشه لطفا برا شادی روح مامانم و دخترم صلوات بفرستید،ممنونم🙏🏻🌸دخترمو خدا ۹۸/۱/۱ سالم و سلامت بهم عیدی داد و ۹۸/۱/۳ ازم گرفت و برد پیش خودش(پرشک قانونی علتشو رفلاکس شیر اعلام کرد )، اسمشو سالی گذاشته بودم فک کردم مث معنی اسمش عمرش طولانی میشه اما اینجور نشد...خدایا آدما هم به هم عیدی میدن پس نمیگیرن چه برسه به تو که خدایی، حکمتتو شکر...
انشالا که سلامت دنیا بیان ,جنسیتشون مهم نیس, ارث دوقلویی داشتید؟

ارهداخه من رنگی نگرفتم ک ب پسرم بخوره همه لباساشون دخترونس

عضو گروه لاغری بامداد خمار💛وزن اولیه💛:۷۸😞هدف اول🧡:۷۳🔐هدف دوم💙:۶۸ 🔐هدف سوم💚:۶۵🔐 هدف چهارم💚:۶۲🔐  هدف نهایی:۶۰💚🔐 ۹آبان:۷۵.۵ 🥺۱۶ابان:۷۴.۷۵۰
خب می بینی پاش بسته بوده و حدسی گفتن پسره

اره اونم میشه

منم بچه میخواااام😭😭😭😭🙄🙄🙄

منم هرشب به شوهرم میگم دلم بچه میخواد,میگه چشم صب بهت میدم, صب زود که میره سر کار , من خوابالود و خستم,میگه حالا بچه میخوای؟نذاره بخوابی؟منم میگم نه

منم هرشب به شوهرم میگم دلم بچه میخواد,میگه چشم صب بهت میدم, صب زود که میره سر کار , من خوابالود و خس ...

ههههه چ باحال والا راس میگه،من هنوز عقدم میگم بچه میخوام میگه بیا..سریع ب غلط کردن میفتم

میگم الان دوقلو بارداری مشکلی نداشتی تا الان؟ بارداریت راحته؟

صدای ساز از دور خوش است پ مشکل نداشتم کامل استراحت مطلقم رشد یکی از قلام کند شده همش امپولو شیافو..میزنم غذاخوردنی فقط میشینم دیگ زخم بستر گرفتم