2777
2789
عنوان

مهدکودک های اصفهان

3734 بازدید | 10 پست

سلام دوستان؛دو تا سوال دارم:

1. از چه سنی فرزندتون رو مهدکودک فرستادین؟ تجربه تون توی این زمینه چی هست؟

2. اگه قبلا فرزندتون رو توی یکی از مهد کودک های اصفهان ثبت نام کردین و یا کلا از کیفیت کار  م هدکودکی توی اصفهان اطلاع دارین، لطف کنین و بنویسین؛ تا بقیه استفاده کنن.

مهد اینده روشن توی فلاطوری(کاوه)واقعا خوب بود توی یک سال دخترم اصلا مریض نشد چون هرروز بچههارو قربال میکنن مریضارو یا راه نمیدن یا جدا میبرنشون خیلی ام تمیزه همه وسایلو بادستگاه صد عفونی میکنن کف و صندلی هارم بخارشور میزنن اموزششم خوبه مهد گرونی ام نیست امسال که با تعرفه پارسال ثبت نام میکردن هر ماه یه اردوی تفریحی یا اموزشی داشتن من راضی بودم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فعلا تا این جا فقط تا حدی از شهریه هاشون اطلاع دارم:

پرستوی دانا توی خیابون میر: 9 ماه دو میلیون و پونصد

آوای شادی خ میر: 9 ماه چهار میلیون و پونصد

به وقت کودکی خ سپهسالار: 9 ما سه میلیون و ششصد برای شیفت صبح و دو میلیون و ششصد برای شیفت عصر

شایان خ آپادانا اول: هر ماه برای کل هفته 350 و برای سه روز در هفته 270

فیلک خ آپادانا دوم: 9 ماه 9 میلیون

سرزمین پریا خ مسرور آخر سپهسالار: هر ماه 150

بوژان خ مسرور آخر سپهسالار: هر ماه 140 

اون نه ملیون برای نه ماه خیلی گرونه شماهم خیلی مهد گرونی انتخاب کردید من پارسال فقط دومیلیونو صدهزار ...

فیلک که 9 میلیونه،  فک می کنم صبحانه و ناهار رو اضافه بر بقیه داشت، بعلاوه این که مدیرشون می گفت به مرور تا آخر سال جوری باهاشون  کار میشه که زبان اصلی کلاسشون میشه انگلیسی😕 من به خاطر منطقه زندگیمون مجبورم یکی از همینارو انتخاب کنم😑شهریه ها نسبت به سال قبل 40 درصد افزایش داشته.

فیلک که 9 میلیونه،  فک می کنم صبحانه و ناهار رو اضافه بر بقیه داشت، بعلاوه این که مدیرشون می گف ...

الان شده سالی ۴۰ میلیون. واقعا نمی ارزه.بچه من یکسال اونجا بود فقط در حد چندتا جمله کوچیک بچه ها زبان بلد بودن نه بیشتر