2777
2789
عنوان

خانوماى متأهل بياين دل وا كنى

| مشاهده متن کامل بحث + 1136 بازدید | 132 پست
من که ازوقتی پسرم به دنیا اومده رابطمون اصلافرق نکرده تاظهرکه کاردارم وغذادرست میکنم بعدازظهرم پسرم ...

خوشبحالت چقدر تايم خوابه پسرت خوبهههه

مثلا من ديشب ساعت ١٢ شوهرم خوابيد ساعت ٢ دخترم ساعت ٢:٣٠ خودم

شوهرم ساعت ٨ بيدار شد رفت سر كار منم ١٠ بيدار شدم ساعت ١ غذا خورديم ١:٣٠ جفتمون بيهوش شديم شبم كه مهمون و اينا ساعت ١٢ باز خوابيد ساعت ١ هم دخترم خوابيد

منم از خستگى و فكر خوابم نميبره

عاشق كه ميشى يعنى خدا لطفش رو بهت تموم كرده❤️ خدايا ببخشيد اگه بنده ى خوبى نبودم ميخوام بهترين باشم برات خودت دستم رو بگير ❤️ دوستت دارم خدا ❤️ RBA ❤️
آدم صبح نیستی پس کلا  باید شغل شیفت شب داشته باشی 😅 یا شیفت عصر

دقیقا

دخترم هنوز دوسه ماهش که بود تا یکسال بعد خونمون رو تاریک تاریک میکردم تا ۱۲ و ۱ خواب بودیم الان تازه بهتر شدیم

باور کن اصلا نمیتونم زود بیدار بشم اگه زود بیدار بشم هرچی درد ومرص هست میگیرم تا خوابم جبران بشه سردرد و سرگیجه و بدن درد و حالت تهوع میگیرم.

حاضرم هیچی نخورم ولی بخوابم

این ۱۴ سال و نیم تحصیل به یاد ندارم یه شب بخاطر درس از خوابم زده باشم

خدایا شکرت که هستی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چكار ميشه كرد نميشه كه ولش كرد به امون خدا 🤦🏻‍♀️

ن امون خدا ک ن.ولی انقدم دورو برش نباش و وقت شوهرت و خودت رو بهش اختصاص نده.تو خیلی جوونی خیلی حیفی ک بخوای ی عالمه روز و شب رمانتیک رو از دست بدی.این نینی ها چندتا نیاز اساسی دارن فقط همون رو برطرف کن وقتایی ک کار داری.

عزیزجان اگه صبح زود بیدار بشب و کارات انجام بدی هم وقت میکنی بعدظهر ی چرت بزنی ک سرحال بشی هم ب شوهر ...

دخترم شبا بعد شوهرم ميخوابه خودمم ظهرا بيهوش ميشم 

شبا هم كه شوهرم زود ميخوابه خستست قبلا هم يكى در ميون رابطه هامون ظهر بود كه الان شده فقط آخر هفته ها چون دخترم دير ميخوابه من بيهوش ميشم ظهر

عاشق كه ميشى يعنى خدا لطفش رو بهت تموم كرده❤️ خدايا ببخشيد اگه بنده ى خوبى نبودم ميخوام بهترين باشم برات خودت دستم رو بگير ❤️ دوستت دارم خدا ❤️ RBA ❤️
آدم صبح نیستی پس کلا  باید شغل شیفت شب داشته باشی 😅 یا شیفت عصر

تازه عصرم حتما باید بخوابم

البته بگم شوهرمم همینطوره دخترمم داره از ما یاد میگیره

اما شوهرم طفلک ساعت ۵ صبح بیدار میشه میره سرکار فقط روزای تعطیل خوشخوابه

خدایا شکرت که هستی
من چی بگم خواهر صبحونه اماده کن ظرفاشو بشور خونه رو تمیز کن اینا تموم نشده ناهار باید درست شه ناهارم ...

نميدونم چكار بايد بكنيم خواهر دارم كم ميارم ديگههههه 😭😭😭

دقیقا دخترم هنوز دوسه ماهش که بود تا یکسال بعد خونمون رو تاریک تاریک میکردم تا ۱۲ و ۱ خواب بودیم ال ...

😂 اره دیدم بعضیا مثل شما هستن 

من خودم صبح نهایت بزارم بچه هام بخوابن تا هفته هفت دیگه برپا میزنم شب هم اگه بعد از ده بیدار باشن سکته میکنم 😂😂😂 ولی بنده خدا شوهرم شیفت شب کار میکنه بعد از چهار سال هنوز عادت نکرده زجر میکشه از ساعت کاریش

بابا فعلا که کوچیکه اذیتی نداره

بد خوابيش فقط اذيته 

تايم من و شوهرم و دخترم اصلا به هم نميخورهههه

نميدونم چكار بايد بكنيم خواهر دارم كم ميارم ديگههههه 😭😭😭

ببین تو این سن بچت طبیعیه یکسالگی ببعد که غذای سفره بخوره و راه بره خواب شبش بهتر میشه البته تو روز بریز بپاشش هم بیشتر میشه ها 

عزیزم یکم برنامه ریزی میخواد البته دخترکوچولوت یکم بزرگتر شه اوضاع خودبه خود بهترمیشه ولی سعی کن هم ...

والا برنامه ريزيم دارم ولى يا شوهرم خستست يا نى نى دير ميخوابه يا خودم بيهوشم به زور تازه آخر هفته ها يكارى ميكنم بتونيم يه ذره خلوت كنيم

😂 اره دیدم بعضیا مثل شما هستن  من خودم صبح نهایت بزارم بچه هام بخوابن تا هفته هفت دیگه برپا م ...

من دخترمم الان بیدار میشه میگه مامان ساعت نه شده میگم نه 

دوباره میخوابیم تا ۱۰ و نیم

دوباره میپرسه ساعت نه شده میگم اره میگه خب بریم شبکه پویا ببینیم

خدایا شکرت که هستی