2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا هم ويژگي بد داره هم خوب

خوباش بيشترن. بعضي وقتا خيلي رو مخمه ها، اما در كل يه سري منطق و اخلاقاي خوب داره، مثلا اينكه خدارو شكر اصلا واسه خانوادش از زندگيمون نميگه، رازداره، خوب زندگي رو مديريت ميكنه، خيلي به خانواده من احترام ميزاره، با همه خوبه به همه در حد توان كمك ميكنه، تا حد توانشم هرچيزي كه دوست داشته باشم برام مي خره، خيلي وقتام پيش اومده كه چند روز حوصله آشپزي نداشتم اصلا غر نزده، كلا اخلاق خوبش زياده اما هيچكس خوب مطلق نيست

خداوند سر را آفريد تا بر روي گردنتان قرار گيرد، نه در زندگي ديگران...
چ خوب

قبل از ازدواج زیاد غصه خوردم خیلی محدود بودم شاید هدیه خداست اگه بگم اندازه مامانم دوسش دارم دروغ نگفتم کسی که وقتی گریه میکنم اشکش درمیاد غیر از هدیه چی میتونه باشه

به تو احتیاج نه... به تو اعتیاد دارم...

مهربون ، مسئولیت پذیر 

به هیچ عنوان دست روم بلند نکرده

حرف بد تو خونمون زده نمیشه هیچیییی. بدترینش بیشعور هست اونم به یکی دیگه نه به خودمون

دست و دلباز

رفیق باز نیست

گیر نمیده به هیچی

هرچی بخوام برام میخره

مهمتر از همه مامانش رو ترد کرده (این مورد اصلا به من‌مربوط نیست ، مادرش سر پیری رفت صیغه یک مرد زن و بچه دار شد)

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

خدارو شكر اخلاقش ٢٠

خانوادش ٢٠

هرچقدر هم عصباني باشم از هركس و هرچي حتي خودش همچين آرومم ميكنه انگاري آرام بخشه

رو حرفم حرف نميزنه،بگم ماست سياهه ميگه آره سياهه

تو كار خونه حسابي كمك ميكنه كمي خسته باشم نميزاره به چيزي دست بزنم

هرچي بپوشم هركجا برم اصلا كاري نداره

همش عزيزم و جونم صدام ميكنه و قربون صدقم ميره

مهمتر از همه احترام خانوادمو داره و حتي بيشتر از خانواده خودش دوسشون ميداره

هركجا بگم ميريم هركجارو نخوام نميريم

همه ي مناسبت هارو حتي مناسبت هاي مربوط به خانوادم رو از چند ماه قبل تو ذهنش نگه ميداري و هرچند با هديه اي خيلي كوچيك تبريك ميگه بهشون

خدارو شكر زندگيم فوق العاده هستش فقط كمي دستمون تنگه كه اميدوارم خدا به دل پاك و مهربونش رحم كنه و روزيمون زياد شه

نفسم به نفست بنده ، عمرم ، نفسم ، جوونم ، فقط و فقط پسرم

صادق رو راست

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤