2777
2789
عنوان

آمپول روگام

18337 بازدید | 31 پست

سلام دوستان

لطفا اگه اطلاعات دارین راهنمایی کنین 

زمان تزریق آمپول روگام؟

کجا باید بریم تا تزریق این آمپول رو انجام بدن؟

با تزریق این آمپول امکان وجود زردی در جنین بعد از زایمان وجود دارد؟

عرق کاسنی یا آب انار در جلوگیری از زردی نوزاد تازه متولد شده موثر هستند؟

اطلاعات جدیدی دارین لطفا مطرح کنین

نوزاد دختر

با تشکر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به زردى ارتباطى نداره

زمانش رو دکتر براتون مشخص ميکنه

من رفتم درمانگاه سر کوچه از داروخانه اش گرفتم همونجا هم تزريق کردم 

بعد زايمان رو هم خودشون توى بيمارستان ميزنن

ﻟﺬﺗﯽ ﺑﺎﻻﺗﺮ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﮐﺴﯽ ﺭﺍ ﺑﯿﺎﺑﯽ،ﮐﻪ ﺟﻬﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﺜﻞ ﺗﻮ ﺑﺒﯿﻨﺪ،ﺍﯾﻨﮕﻮﻧﻪ ﻣﯽ ﻓﻬﻤﯿﻢ ﮐﻪ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﻧﺒﻮﺩﻩ ﺍﯾﻢ ! ﮐﺮﯾﺴﺘﯿﻦ ﺑﻮﺑﻦ
اصلا زردی یه چیزه امپول روگام یه چیز دیگه . امپول روگام اگه خانم ار هاش منفی و شوهرش ارهاش مثبت باشه ...

خب عزیزم اینا ینی ناسازگاری خون ک مال نوزادم با مادرناسازگار میشه میزنه زردی میکنه

منوعشق درکنارهم   

این امپولو میزنن تا در زایمانهای بعدی نوزاد سالم باشه و ناسازگاری خونی بین منفی و مثبت منجر به مرگ نوزاد بعدی نشه در واقع . 

اون عرق کاسنی و اب انارو نمیدونم فقط میدونم زردی بی اهمیت تر از اون چیزیه که بخوای از الان به فکرش باشی 

اصلا زردی یه چیزه امپول روگام یه چیز دیگه . امپول روگام اگه خانم ار هاش منفی و شوهرش ارهاش مثبت باشه ...

آخه میگن کسانی که ارهاش مادر منفی باشه با وجود تزریق آمپول روگام امکان زردی نوزاد تازه متولد شدشون خیلی زیاده من خیلی نگران جنینمم من هفته ۳۰دکتر گفت تزریق کن 

امپول رگام اگه واجد شرایط این امپول باشید در هفته ۲۶تا ۲۸ تزریق میشه و بعد از زایمان هم در صورت مثبت بودن rh خون بچه تزریق میشه مجدد

همه تزریقاتیها انجام میدن شیشه ایه خود سرنگ‌ولی تزریقش معمولیه شرایط نگهداریش از بعد خرید تا یکساعت توی دمای محیط میتونه بمونه وگرنه خراب میشه باید جاش خنک باشه

ربطی به زردی بچه نداره برای جلوگیری از زردی ترکیب عرق کاسنی و شاتره در ماهای اخر بارداری هرچی بیشتر بهتر خورده بشه تا زردی نگیره بچه 

خب عزیزم اینا ینی ناسازگاری خون ک مال نوزادم با مادرناسازگار میشه میزنه زردی میکنه

بحث ناسازگاری خون خیلی مفصل و تخصصیه . من ماما هستم . فقط اینو بدون که ناسازگاری خون هیچچچچچ ربطی به زردی نوزاد تازه متولد شده نداره و اکثر نوزادا بعد تولد زرد میشن و مهم نیست 

عزیزم دکتر به من گفت تو هفت ماهگی باید بزنی فک کنم مراکز بهداشت میزنن بقیه سوالات اطلاع ندارم واسه م ...

بهداشت به من گفت خودت برو از داروخانه بگیر برو بزن خودشون نه میدن نه میزنن به من اینجوری گفتن