2777
2789

سلام میخام تو این هفته مسافرت برم، تاریخ پریودم نزدیکه خواستم قرص ضد بارداری بگیرم بخورم ی خانمی بهم گفت نخور ضرر داره و برای کسایی ک ناراحتی قلبی دارن عوارض داره، خواهشا اگه کسی اطلاعاتی داره،منو راهنمایی کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میخورم مشکلی پیش نیومده واسم.البته بسته اش نوشته داخلش بروشور داره...میگرن و قلبی و...ضرر داره.

ولی آخه شما بگین پس چه روشی مطمعنه واس جلوگیری؟بالاخره ک باید یه کاری کرد

من میخورم مشکلی پیش نیومده واسم.البته بسته اش نوشته داخلش بروشور داره...میگرن و قلبی و...ضرر داره. ...

برای جلوگیری از بارداری ک راههای دیگه هم هست، من میخام پریودمو تاخیر بندازم

هیچی پس...نخور واست ضررداره.خانومه راست گفته

خانمه میگفت یکی تو فامیلشون میخواسته بره مکه این قرصا و مصرف کرده و سکته کرده، من تا حالا نشنیده بودم خواستم ببینم کسی تا حالا شنیده همچین چیزی رو، 

برای جلوگیری از بارداری ک راههای دیگه هم هست، من میخام پریودمو تاخیر بندازم

همه رو رفتم هیچکدوم بنظرم خوب نیس...نه ک ا ن د و م و بستن لوله ها هم هنوز سنم کمه.آقا هم قبول نمیکنه....آی یو دی عفونت میاره و آمپولای سه ماهه بشدت هورمونات رک دستکاری میکنه و سردردای وحشتناک واسم داشت...چاره ای نبود جز ال دی

منم دقیقا مشکل شما رو دارم شلی دریچه دو ماه خوردم دیکه اخرا تپش قلب میگرفتم دیگه نخوردم..شما هم ب نظ ...

من همینطوری بدون مصرف قرص تپش دارم، پس چجوری دکترا انقد راحت تجویز میکنن، من دکتر برام تجویز کرده ولی هنوز نخوردم،