2777
2789
عنوان

به لج شوهرم 😭 😭 😭کسانی که اضافه وزن دارین بیاین.

| مشاهده متن کامل بحث + 9986 بازدید | 1108 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخور شما ببینیم چطوره البته من بخاطر داروهام نمیخورم میترسم تداخل کنه 

آره شما نخوری بهتره .دوستم صبحونه و شام کامل میخوره ، ناهار نمیخوره .میگه خیلی وزنم داره پایین میاد .

به جاش شامو زود میخورن .غروب میخورن

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
من ام همیشه اشتهام خوبه

هرچی میکشیم از اشتهاست .😟

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
منم امتحان میکنم یه مدت ببینم چی میشه 

خیلی خوبه .من نمیتونم .چون شوهرم ناهار میاد هرچند اکثرا ساعت سه .ولی باید بشینم پا به پاش  بخورم .خخخ

مرسی ک جواب دادین  چن کالری باید درروز بخورم ؟

خواهش میکنم .برنامه کالری شمار کرفس یا مانکنو نصب کنی بهت میگه مثلا چند کالری بخوری هفته ای نیم کیلو کم می‌کنی .و اگه بیشتر بخوای کم کنی چقدر باید بخوری .

میزان کالری غذاها تو برات حساب می‌کنه روزانه

خواهش میکنم .برنامه کالری شمار کرفس یا مانکنو نصب کنی بهت میگه مثلا چند کالری بخوری هفته ای نیم کیلو ...

مرسی ممنونم خانمی🌸🌸

❤زمانی که به آنچه میخواهی، نمیرسی غمگین نشو زیرا خداوند در فکر چیز بهتری برای توست❤

این روزا مشهد نذری شله میدن یه غذای خیلی خوشمزه و خیلی پر کالری😖😖😖من دیشب خوردم الان از دیشب مونده دخترم نشسته جلوم داره میخوره فردام باز نذری شله میدن من عاشق شله ام 😭😭😭