2777
2789
عنوان

کسی بوده ک بند ناف جنینش تک شریانی باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 56784 بازدید | 244 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😔😔😔😔

سلام خانوم ببخشید اون تاپیک قفل شد نتونستم ریپلای کنم جواب بدم 

من دوتا آمپول زدم از همین سر درنمیارم شما سردرمیاری ۱۳روز کامل بعد آمپول بیبی چک مثبت شد عدد بتا ۷۰

شما گفتی هرچقدر هم آمپول زده باشم عدد بتا ۷۰نمیشه 

یعنی آمپول نمیتونه هورمون اچ سی جی رو تا ۷۰ببره درسته؟ از کجا میدونید

دختر ناز مامان💖🍼

سلام دوستان عزیزم من الان نوزاد پنج ماهه دارم به من گفتن تک‌شریانی هستی ولی هییییچ مشکلی برا جنین من پیش نیمد تازه وزنش هم از اونا که دوشریانی بودن بهتر بود سه کیلو و صد و پنجاه گرم بود تو سی و هفت هفته زایمان کردم بخاطر فشارم

توروخدا اونا که جنین تک‌شریانی دارن کوچکترین نگرانی به دل راه ندن استرس برای جنین سمه همون یه شریان ...

سلام.اینو جدی میگید؟

من امروز رفتم خانه بهداشت که سونو انومالی رو نشون بدم گفت تک سریانی سریع به متخصص نشون بده،خیلی خطرناکه.دارم دق میکنم

سلام ببخشید دکتر دیروز برا منم تشخیص داد که تک شریانی هست . چی شد برای شما ؟

سلام شبتون بخیر. پسر من با وزن۳۲۰۰ کاملا سالم ب دنیا اومد و امسال ان شالله میره کلاس اول

نگران نباش.سعی کن تحت نظر باشی از نظر تغذیه.

من خودم از هفته ۱۸ ب بعد هرماه ی سونو میرفتم واسه چک سلامتی جنین

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
سلام شبتون بخیر. پسر من با وزن۳۲۰۰ کاملا سالم ب دنیا اومد و امسال ان شالله میره کلاس اولنگران نباش.س ...

خدارو شکر عزیزم انشاالله دومادیشو جشن بگیرید

برا منم دعا کن خیلی نگرانم ، آخه فشار خون هم از یه طرف دیگه دارم .

سلام عزیزم اونجا سر زایمان ریپلایم کردی تاپیک قفل بود

من ۲تا زایمان طبیعی داشتم 

خیلی سخت بود

تصور میکنم باز سز بهتره

اصن نمیتونستم بشینم با اون بخیه ها

انگار مث میخ میرفت توی تنم🥺

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
سلام عزیزم اونجا سر زایمان ریپلایم کردی تاپیک قفل بودمن ۲تا زایمان طبیعی داشتم خیلی سخت بودتصور میکن ...

خب ان شالله سومین زایمانت خوب باشه😁😁

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))