2777
2789

بچه ها يه غذا با ميگو بگين كه خاص باشه نه دمپخت و دوپيازه و سوخارى و سالاد اينا رو همه درست كردم

لطفا ضروريه 🙏🏻

عاشق كه ميشى يعنى خدا لطفش رو بهت تموم كرده❤️ خدايا ببخشيد اگه بنده ى خوبى نبودم ميخوام بهترين باشم برات خودت دستم رو بگير ❤️ دوستت دارم خدا ❤️ RBA ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماکارونی با میگو ی بار خونه زنعمو بابام خوردم عاولی بود اون موقع هشت سالم بود

با ماكارونى حلقه اى ميشه؟

عاشق كه ميشى يعنى خدا لطفش رو بهت تموم كرده❤️ خدايا ببخشيد اگه بنده ى خوبى نبودم ميخوام بهترين باشم برات خودت دستم رو بگير ❤️ دوستت دارم خدا ❤️ RBA ❤️
ماکارونی با میگو ی بار خونه زنعمو بابام خوردم عاولی بود اون موقع هشت سالم بود

غير از ميگو چى تو موادش بزنم

برو تو کانال  اشپزی سایو غذاهاش خوبه. سرچ کنی تو نی نی سایت کانالش ومی تونی پیدا کنی

تو چندتا سايت رفتم خيلى چيزاش سخت بود بعد شوهر منم تو رژيمه غذاهاى چرب و پنير دار نميتونم درست كنم

من خودم بندری م،،بیشتر ما سرخ میکنیم خیلی خوشمزه ست،،میتونی کنارش سیب زمینی با گوجه حلقه ای.و کشمش و پیاز م یه خورده تفت میدیم کنارش

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم  
من خودم بندری م،،بیشتر ما سرخ میکنیم خیلی خوشمزه ست،،میتونی کنارش سیب زمینی با گوجه حلقه ای.و کشمش و ...

ما هم جنوبيم درست كردم اينجورى قبلا