2777
2789
عنوان

از دست دادن غربال گری اول 😔😔

362 بازدید | 14 پست

سلام دوستان، من رفتم امروز سونوگرافی ان تی، بعد فکر میکردم ۱۲ هفته و ۵ روزمه با توجه به سونوگرافی دکتر توی مطب که دستگاهش قدیمی بود، امروز که رفتم سونوی ان تی گفتش ۱۴ هفته و یک روزته، وقتی جواب سونو رو بردم آزمایشگاه، گفتش هفته ات رد شده و دیگه آزمایش فایده ای نداره و ما انجام نمیدیم دیگه چون جوابش بی فایده است و هزینه اضافی. الان خیلی نگران شدم، 

با دکترمم تماس گرفتم گفت اشکال نداره برای غربال دوم میری و نگران نباش ، حالا میخوام ببینم اگه دکترم خوب نیست با توجه به این موضوع عوضش کنم. ممنون میشم نظراتتونو بگید. 😔😔

بعدم به چیز دیگه اینکه کسی بوده که از دست داده باشه غربال اول رو؟ اشکالی نداره از دست دادم؟

برای غربال دوم از کی تا کی باید برم. ممنونم از راهنمایی هاتون

حتما با دکتر دیگه مشورت کنید نباید ساده گذشت از عربالگری ها

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم نرفتم یعنی دیر فهمیدم باردارم وقتش گذشته بود فکر کنم وقت دومی هم گذشته دکتر که چیزی نگفت توکل بر ...

جدی ? یعنی تا ۱۳ هفتگیت شک نکردی باردار باشی? 

خدایا شکرت که انقدر مهربونی 😍
تاریخ اولین روز اخرین قاعدیگت کی بود?

۱ تیر ولی چون خیلی منظم نیستم و قبل از ۱ تیر هم لکه بینی داشتم که نمیدونم پریود بود یا لکه و تازه دو هفته بعد از موعد پریودم آزمایشم مثبت شد، دکتر به تاریخ سونو اکتفا کرد

دوست عزیز قبلا این چیزا نبوده تازه مد شده فقط غربال دوم رو حتما برو و زمانش رو از همونجایی که قرار ب ...

مرسی عزیزم، رفتم دکتر بهش گفتم، باید هفته دیگه برم برای غربال دوم و دو سه هفته دیگه هم برای سونو دوباره برم.

خداروشکر پس گفت مشکلی نیست؟

نه دیگه گفتش اشکالی نداره، باید هفته دیگه برم برای غربال دوم. خیلی ها که اولی رو میرن دیگه دومی رو نمیرن.

غربال گری یه بدی دیگه که داره هم اینه که تا میری یهو احتمال میدن بچه سندروم دان داشته باشه و بعد یه آزمایش دو سه میلیونی مینویسن و حدود یک ماه طول میکشه که جوابش بیاد و استرس به آدم وارد میکنن و بعدش میگن نه مشکلی نیست. دیگه توکل به خدا، ممنونم عزیزم از جوابت 🌺🌺🌺

نه دیگه گفتش اشکالی نداره، باید هفته دیگه برم برای غربال دوم. خیلی ها که اولی رو میرن دیگه دومی رو ن ...

خواهش میکنم آره تازه استرس وارد میکنند درصورتی که بچه سالم به دنیا میاد