2777
2789
عنوان

میان وعده های بچه هامون

21409 بازدید | 38 پست

سلام دوستای گلم.خواستم ببینم در طول روز چه چیزای مقوی به بچه هاتون میدین.دخترم دو سال و نیمشه ولی اصلا غذا و میان وعده نمیخوره.خیلی ذهنمو درگیر کرده...کمک لازمم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گردو رو بکوبین با عسل قاطیش کنین خیلی خوشمزه میشه. با بقیه مغزیجات هم میتونین اینکارو انجام بدین

به حباب نگران لب یک رود قسم، و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت،غصه هم میگذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهدماند..
بیسکوییت, آبمیوه طبیعی بیشتر آب هویج دوس داره, میوه, سیب زمینی سرخ شده, بستنی, دنت, بادوم

دنت برأي بچه زير دوسال هم خوبه ؟

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
صبحانه چی براش خوبه

تخم مرغ نیمرو یا املت, لقمه پنیر و خیاربییکوییت مادر و شیر و خامه, پسر من اینارو دوس داره

الان دیگه همه چی میتونه بخوره دیگه

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️

میوه خشک

من از هموناییم که تو تابستون میگم سرما و زمستونو عشقه                                                                      ولی تو همین سردی های اول پاییز جد و ابادسرمارو ی فحش میکشم   
وزن و قدس چقدره عزيزم؟  همه چي بده ميوه و بيسكويت كيك شيريني خرما

قدشو نمیونم شیش هفت ماه پیش بردمش فقط وزنش یازده بود دوسالگیش.الان که دو سال و نیمشه نیم کیلو اضافه کرده فقط

من واسه صبحانه نون تست رو تو تخم مرغ میغلطونم بعد تو روغن حیوانی میپزم نمکم میزنم خیلی دوس داره یا کرن فلکس میدم یا ساندویچ خامه و عسل اونم با نون تست

گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !