2777
2789

خیلی عصبیم ازدستش خدا جوابشوبده به خودش واگذارش میکنم دیروزجمعه خواهرشوهردعوتم کردکلی خوشگل کردم رفتیم خدایی همه میگن قیافه م ازهمشون بهتره همشون سی وچهل ساله ن من بیست سالمه ازپونزده سالگی این زنیکه دیوونم کرده قدم177ووزنم70کیلو.دیروزتاشب بیست بارجلوهمه خواهرشوهروجاریام میگه به  من ندانستم این چوب خشک اسکلته وگرنه برای پسرم نمیگرفتمش اشتباه کردم گرفتمش اونام همه میخندیدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داره از حسادت میترکه بهش توجه نکن ...مادر شوهر عفریته ی من ب منی ک پوستم روشن و سفیده برگشته میگه تو همش ی ذره از پسر من روشنتری و هزااااار تا حرف دیگ ...اما نزار بهت توهین کنه توام بلند میشدی میومدی بیرون 

مادرشوهرم خیلی چاق وبدفرمه صدوپنج کیلوعه نمیتونه راه بره هی میفته.منم هرچی میگفت لبخندزدم اونم هی بدترمیگفت اخرش گفت کاش ازفامیلام دخترمیگرفتم این همه طلا آویزونه وپسرم پول بهت میده بایدفامیل خودم میخوردش

ای سااااده حتما توام ناراحت شدی،؟؟😕😕  بشون میگفدی مامان هنوزم دیر نشده ها میتونین واسش بگیرین😍

بعد 9ماه خدا بهم نینی دادکه اونم تو پنج هفتگی از دست دادم.(31اردیبهشت 98😔)واسم دعاکنین زودی نینی بیارم....متاسفانه نینی دومم سقط شد در ۶ هفتگی.(۱۰مرداد۹۹)دوباره نینی دار شدم 😍برای تو دلیم دعا کنین 

اه اه حال بهم زن...خدا این مادر شوهرارو از روزمین محشون کمه..فقط خوباش بمونن...هرچی مادر شوهر بنجل و عتیقس خورده ب پست ما

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75