2777
2789
عنوان

پدرشوهربیشعورم منومیخاددغ بده

707 بازدید | 38 پست

گفتم ک قبلا من دزشرف جداییم و پدرشوهربشدددت باسیاستی دارم تواین همه مدت پسرش هربلایی خاسته سرما اورده الانم شش ماهه هییییچ ارتباطی نداریم ی بارزنگ نزده به پدرمن یاخودمن دیذوز زنگ زده بعدازماه ها که اینوجادوکردن بهت ک گفنم وگرنه ی اخلاقب داشت که لنگه نداشت صب کنیدتا اربعین بیادباخانواده تو ی جلسه بزاریم یا اینوزی یا اونوری بشه تموم شه منم دیروزنتونستم بگم امروزاس دادم که خداروشکر انقد ذلیل نشدم که منتطرشک ببینم پسرت میخاد زندگی کنه یانه ی بتربدبختم کردین بسه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنده خدا داره تلاششو میکنه جدا نشید....

ن بابا چه بنده خدایی همین بنده خدا پسرش میدونس چه گوهیه نگو زن گرفنه جمع وجورش کنه اومد منوبدبخت کرد الانم فقط وفقط بخاطرمهریه اس که داره تلاس میکنه میبینه والله من از زیبایب چی کم دارم مگ پسراون مهریه میده تا اخرعمرش توگل میمونه میدونه ک میگیرم مهریه رو

بنظرم حرف بدی نزده  گفته یک جلسه بزاریم

اخه چون ازقبل خبرندارین  اینجوری بنطرمیرسه تواین مدت اگه تمایل نداشت ب جدایی من که خنگز عروسشونم ی بارزنگ نزد مادرشوهرم که  هست ماهه انگارن انگار پدرشوهرمم فقط بخاطرمهریه داره تلاش میکنه چون جون همشون به پولسون بسته اس