2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین استرس گرفتم

285 بازدید | 16 پست

سلام من پدرشوهر و برادر شوهرم رو زانوشون یه غده دارن که باعث شده قدشون کوتاه بمونه وکاملا روپاهاشون معلوم ورم داره ولی شوهر من این عیب و نداره وسالم وقدشم بلند ممکن بچه منم روپاش این غده  رو داشته باشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم ولی فقط پدرشوهر وبرادر شوهرم تو کل فامیلاشون دارن 

خب اين نشان دهنده ارثي بودنش هست

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
یعنی چی؟ کاملا وراثتی هست

نه عزيزم نيس

من دختر خالم قدش كوتاهتر از هم سن و سالاش بود و چون عمش و پدرشم قد كوتاه بودن اينا فكر ميكردن وراثتيه

ولي ازمايش تراكم استخوان داد و دكترش گفت علم جديد،وراثت رو در مورد قد كاملا رد ميكنه

و چون قبل از بلوغش دكتر برده بودن الان قدش١٧٥ هست كه واسه يه دختر نه تنها كم نيس بلكه خيلي ام زياده

حالا اين چيزيه كه من به چشم ديدم و صحتش واسم ثابت شده

شايد شما راست ميگين

نه عزيزم نيس من دختر خالم قدش كوتاهتر از هم سن و سالاش بود و چون عمش و پدرشم قد كوتاه بودن اينا فكر ...

عزیزم ما و تمام دختر عموهام قدمون زیر ۱۷۰نیست.پدربزرگم قدش ۲متر و ۵سانت بوده.با توجه به این میگم ارثی هست...

نه عزيزم نيس من دختر خالم قدش كوتاهتر از هم سن و سالاش بود و چون عمش و پدرشم قد كوتاه بودن اينا فكر ...

ارثي هست منتهي ثاتيرش از تغذيه و سبك زندگي كمتر هست اما ارثي بودنش رو همه ميبينيم ديگه ك افرادي تو خانواده قد بلند قد و هيكل مشابه دارند حتي با تفاوت سني زياد

خوش بحالش كاش منم يكي تو بچگي برده بود دكتر😫

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم