2777
2789
عنوان

لطفا بهم طرز تهیه کاچی یاد بدین...

236 بازدید | 17 پست

سلام دوستان.

من تا حالا دو بار درست کردم هم خیلی سفت شده بود مثل حلوا هم خیلی زیاد شده بود جوری که موند و ریختم دور.

نسبت آب و آردش چقد باشه که هم نرم و روون باشه هم واسه یه وعده و کم باشه.

و چقد بجوشه؟

ممنونم.

وَمَا أَرْس‍َلْنَاکَ إِلَّا رَحْمَهًٔ لَّلْعَالَمِینَ / ما تورا جز برای رحمت جهانیان نفرستادیم

عزیزم اول آب رو باشکر وزعفرون ویه کم گلاب بزارجوش بیاد تاقوام بیاد.بعد آرد رو تفت بده طلایی که شد کره بهش اضافه کن بعدشم شربت رو بهس اضافه کن پودهل ودارچین وگردو بقیه لضافه ها رو هم دوست داشتی بزن.من همیشه اینجورمیپزم همسرم عاشقشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سه قاشق پر آرد تفت بده و یه قاشق مرباخوری زردچوبه بعد یه استکان شکر بزن بعد از صافی رد کن که گوله نشه بعدم سه لیوان آب سرد بریز و هم بزن و زیره و زعفرون و هل و میخک او گلاب ضافه کن و هفت هشت دقیقه باشه به غلظت مناسب که رسید آمادست

واسه هر نفر یه قاشق ارد درنظر بگیر

اب هم یه لیوان بریزی کافیه

اول ارد رو یکم تفت بده طلایی بشه بعدش اب اضافه کن در اخر شکر و زعفران یا زردچوبه

از اول پخت تا اخر تفت میدی .

همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم
عزیزم اول آب رو باشکر وزعفرون ویه کم گلاب بزارجوش بیاد تاقوام بیاد.بعد آرد رو تفت بده طلایی که شد کر ...

بلدم مراحلشو عزیزم. مشکلم مقدار آب و آردشه که چقد بریزم به اندازه باشه

وَمَا أَرْس‍َلْنَاکَ إِلَّا رَحْمَهًٔ لَّلْعَالَمِینَ / ما تورا جز برای رحمت جهانیان نفرستادیم
سه قاشق پر آرد تفت بده و یه قاشق مرباخوری زردچوبه بعد یه استکان شکر بزن بعد از صافی رد کن که گوله نش ...

ممنون عزیزم

واسه هر نفر یه قاشق ارد درنظر بگیر اب هم یه لیوان بریزی کافیه اول ارد رو یکم تفت بده طلایی بشه بعد ...

ممنونم عزیزم

دو قاشق ارد برنج یک قاشق ادویه ی کاچی رو با کره تفت میدی یکم ها یکم و دو لیوان اب میریزی و با نبات ...

ممنونم خانومی

بلدم مراحلشو عزیزم. مشکلم مقدار آب و آردشه که چقد بریزم به اندازه باشه

من چون دوس ندارم نه خودم نه همسرم هیچ ادویه ایی بهش نمیزنم بنظرم اینجوری خیلی خوشمزه تره اونجوری انگار به دسرزردچوبه زدی

ببین اگه اینستا داری تا پستش روبرات بفرستم؟؟

ممنون عزیزم، دوستان توضیح دادن