یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
انقد اعصابم داغونه نمیدونم چ غلطی کنم خیلی خیلی پسرم و تغذیه اش برام مهمه ...نمیدونم نباشم چی ب سرش ...
نزدیک ۳ سالشه دیگه
کم کم مهد رو شروع کن
تازه دانشگاه هر روز که نیست
فعلا روزهایی که کلاس داری بزارش
زنانی که کتاب میخوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه میتواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند! (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)
عزیزم داشگاه دولتی یه بار قبلا انصراف دادم اینبار دوممه مامانم میگه برو بخودت برس و برو باشگا ...
هیچ باشگاه و کلاسی جای محیط علمی و فرهنگی دانشگاه رو پر نمیکنه
برو دانشگاه
زنانی که کتاب میخوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه میتواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند! (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)
[QUOTE=71560896]انقد اعصابم داغونه نمیدونم چ غلطی کنم خیلی خیلی پسرم و تغذیه اش برام مهمه ...نمیدونم نباشم چی ب سرش ...[/QUOTE فکراتو کن. یه تصمیم بگیر ودیگه به هیچی فکرنکن. این تشویش واسترسم برای بچت خوب نیست. من خودم فوق دارم امابخاطربچم سرکار نمیرم. چون وظیفه اول خودمومادری میبینم.
پسرعزیزم میشه روزی حرف بزنی وبهم بگی دوست دارم مامان. یعنی من اون روزو میبینم؟ میشه برای حرف زدن پسرم یه صلوات بفرستین؟
عزیزم داشگاه دولتی یه بار قبلا انصراف دادم اینبار دوممه مامانم میگه برو بخودت برس و برو باشگا ...
حالا اینکه بری دانشکاه یا باشگاه تصمیم خودته ولی مهد خوب پیدا کن ک خیالت راحت باشه یکی دوهفته اولش سخت هست تا بچه عادت کنه و خودتونم عادت کنین ولی هیچ زود نیست من دخترم 8ماهه بود گذاشتم رفتم سرکار هیچم پشیمون نیستم وقتی دخترم بزرگ بشه به داشتن مادرشو درک. میکنه توی مهد هم کلی چیز یاد میگیرن
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود......