2777
2789
دقیق نمیدونم ولی معمولا این آمپولو میزدم 16روز بعدش پری میشدم الان نزدیک ی هفته شده ک گذشته هرچی بیب ...

شاید تبدیل به کیست شده باشه. برو دکتر

خدایا شکرت بعد از 3سال و نیم دلمو شاد کردی روزی همه منتظرا الهی آمین

سلام خانوما، من حدود دو سال کلی آمپول hcg دکتر بهم داد و آمپولهای دیگه، بالاخره پارسال باردار شدم ولی سقط شد.

امسال هم چند دوره آمپول hcg زدم و هر سری در حد چند روز پریود عقب افتاد، یک دفعه بی بی چک مثبت شد ولی آزمایش خون منفی.

بالاخره ماه پیش رفتم مرکز ناباروری ارمغان مشهد و برام عکس رنگی رحم نوشت، و بلافاصله همون ماه حامله شدم. یکی از لوله هام گرفتگی داشت، توی این سه سال هیچ دکتری این موضوع تو بدنم چک نکرده بود.

به دکترهاتون بگین بجای اینکه انقدر دارو بهتون بدن، اول چک کنن لوله هاتون بازه یا نه. 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خانوما، من حدود دو سال کلی آمپول hcg دکتر بهم داد و آمپولهای دیگه، بالاخره پارسال باردار شدم ول ...

من ک همه آزمایشارو دادم عکسم گرفتم دکترم گفته ک اگه باردار نشی باید بری لاپاراسکوپی

دقیق نمیدونم ولی معمولا این آمپولو میزدم 16روز بعدش پری میشدم الان نزدیک ی هفته شده ک گذشته هرچی بیب ...

من هرموقع زدم سر چهارده روز البته اچ سی جی بار اولمه قبلا اویترال زدم اونم برا ازاد سازیه فقط خارجیه

من ک همه آزمایشارو دادم عکسم گرفتم دکترم گفته ک اگه باردار نشی باید بری لاپاراسکوپی

انشاالله که بدون عمل و خرج زیاد، بزودی زود باردار بشی عزیزم. برای منم دعا کن که بارداری سالم داشته باشم. ❤

انشاالله که بدون عمل و خرج زیاد، بزودی زود باردار بشی عزیزم. برای منم دعا کن که بارداری سالم داشته ب ...

ان شالله مرسی از دعای خوبت😘😘 ایشالا خودتم بسلامتی بغل بگیری نینیتو