2777
2789

خانوما توی تهران کدوم بیمارستان رو معرفی میکنید ممنون میشم اگه تجربه دارید یا شنیدید از بیمارستانی راضی هستید یا از بیمارستانی تجربه بدی داشتید بگید ممنون میشم

وااااقعا دیگه نمیدونم کجا باید برم😞

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به بیمه و مبلغی که میتونی بدی توجه کن. به مسیرت به خونه که چند بار بعد هم باید بری و بیای. به داشتن ...

مسیرم کلا دوره میخوام با شروع درد راه بیوفتم ک برسم به بیمارستان تا موقع زایمان 

من پاکدشتم ولی برا زایمان اینجا نمیمونم

بیمه تامین اجتماعی هستم و تکمیلی کوثر

من قراره ان شاءالله برم بیمارستان پاسارگاد 

خیلی پرس و جو کردم و همه ی اونایی ک اونجا زایمان داشتن خیلی راضی بودن. و اینکه دکترم هم اونجا رو پیشنهاد داد بااینکه دوتا بیمارستان دیگه هم میره. 

البته خب خصوصیه و یکم هزینه ش بالاس. حدود 6 تومن بشه فک کنم.

چادرعزیزم تو فرم عاشقی و تاج بندگی منی , هرکه مرا ببیند میفهمد من عاشق حضرت مادر شده ام...
من قراره ان شاءالله برم بیمارستان پاسارگاد  خیلی پرس و جو کردم و همه ی اونایی ک اونجا زایمان د ...

والا زایمان قبلیم انقددددر ناراضی بودم ک میگم هزینه اش مهم نیست ادم سالم بیاد بیرون

سز بودی شما؟

مسیرم کلا دوره میخوام با شروع درد راه بیوفتم ک برسم به بیمارستان تا موقع زایمان  من پاکدشتم ول ...

خانمی برو بیمارستان سپیر چون دکترت خودت نیست اونجا همیشه متخصص داره دوستم اونجا زایمان کرد و راضی بود