2777
2789
عنوان

ببخشید یه سوال

733 بازدید | 45 پست

همه از کیت بارداری حرف میزنن....چیه؟من نمیدونم

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با اون مسائلی ک دیشب پیش اومد دلم میخواد نی نی سایتی هارو همه رو ب صف کنم نفری ی عکس ازشون بگیرم😐 ...

والا بخدا من خانومم یه پسر یک سالو دوماهم دارم منو به صف نبر 😂😂

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡
یه دختر خاص تاپیک زد😑😑بعد عکس چیز مردونه فرستاد😐😐😐 مرد بود عوضی

اره منم دیدم کاربر اورژانسیم همین کارو کرد

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡
😂😂😂بیا چک کنم

ای ناقلا😁😂

بخدا نمیدونم چیه...متاهلم هستم... اما نمیدونم والا

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩