الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
زمانی که صدای انقلاب فرانسه بلندشدماری آنتوانت پرسیدمردم چه میخواهند؟گفتند گرسنه اندونان میخواهند..اوکه ازجامعه خبرنداشت گفت اکنون که نان ندارندچراشیرینی نمیخورند...این است حکایت روزگارما.....
سقط کرده الان دوماه رو خونریزی ...خانوادش خیلی سنتی هستن دوستم حتما باید دستمال عروسیش و ببین به این ...
خب اینکه مهم نیست مرده ک میدونه بعدشم اونا ک ت اتاق نیستن که پسره ی جای بدن خودش مث ی جای پاشو زخم کنه خون اونو رو دستمال بده بیرون چیزی مهمی نیست چون خود مرده میدونه دیگه🙁🙁🙁
خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
چ خانواده احمقی دارن دستمال دیگه خیلی وقتی از مد افتاده
متاسفانه هنوزخیلیادربندرسومن اونم فقط واسه دخترا.
زمانی که صدای انقلاب فرانسه بلندشدماری آنتوانت پرسیدمردم چه میخواهند؟گفتند گرسنه اندونان میخواهند..اوکه ازجامعه خبرنداشت گفت اکنون که نان ندارندچراشیرینی نمیخورند...این است حکایت روزگارما.....
پس به احتمال زیادخونریزی بکارت هم نداره معمولااین مدل یابازایمان طببعی یاتیغه جراحی برداشته میسن