من دخترم چهارماهس و ازقرص های شیردهی استفاده میکنم.میخواستم بدونم این روش مطمئن هس؟کسی استفاده کرده یامیکنه ازاین قرصا؟بعدم اینکه میشه قرص اورژانسی هم استفاده کرد؟من دوباری خیلی استرس داشتم اورژانسی خوردم اثرداره؟ازیکی شنیدم میگفت قرصای مسکن و اینااثرقرص شیردهی رو ازبین میبره راسته؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خیلی راحت و بی دردسر و ارزون و مطمعن برو ایودی بزار
تمام
دیگه هم استرس و دردسر نداری هم یهو مثل من باردار نمیشی که مجبور شی با دوتا بچه فسقلی سرو کله بزنی و پیر شی.
سوار گمشده را از میان راه گرفتی... چه ساده صید خودت را به یک نگاه گرفتی که گفته کشتی نوحی؟ تو مهربانتر از اویی...که حر بدشده را هم تو درپناه گرفتی چنان به سینه فشردی مراکه جزتو اگر بود...حسین فاطمه!میگفتم اشتباه گرفتی
فکر کنم دکتر من گفته بود این قرصا تا شیش ماهگی جواب میده اما بعد اون نه. و هرچی بیشتر به بچت شیر بدی مخصوصا در طول شب بچت از شیر نیفته احتمال بارداریت کمتره. من همینکه بچمو از شیر گرفتم باردار شدم
سوار گمشده را از میان راه گرفتی... چه ساده صید خودت را به یک نگاه گرفتی که گفته کشتی نوحی؟ تو مهربانتر از اویی...که حر بدشده را هم تو درپناه گرفتی چنان به سینه فشردی مراکه جزتو اگر بود...حسین فاطمه!میگفتم اشتباه گرفتی