69masom مدیر عضویت: 1396/07/27 تعداد پست: 322 عنوان ازدواج | مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 65 پست بچه ها من 25 سالمه مجردم و اصلا دوست ندارم ازدواج کنم حداقل توی این دور و زمونه،، شماها که ازدواج کردین چطوری با خودتون کنار اومدین که این تصمیم گرفتین ،، والا من هر چی فکر میکنم اخرش به این نتیجه میرسم خوشحالم از اینکه مجردم 1397/07/20 | 22:34 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حلوالوزدماوند عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 37177 اگر پدر مادرش از دست داد بمونه تو خونه ای ک ارث بقیه هم هست وباید بذع بره؟ من اینجوری دیدم وراث سه دونگه خونه رو به اسم خواهر مجردشون زده بودند یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
sinder___ela عضویت: 1397/05/26 تعداد پست: 8021 من اینجوری دیدم وراث سه دونگه خونه رو به اسم خواهر مجردشون زده بودند همه ک اینطور نيستن دلم شوهر خوب و نی نی میخاد؛یکبار جداشدم؛ تو رو خدا برام دعا کنید❤😘
حلوالوزدماوند عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 37177 همه ک اینطور نيستن خو الان اگه یه خاستگار پیدابشه که بیکار باشه و معتاد باشه خوبه بره؟ یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
sinder___ela عضویت: 1397/05/26 تعداد پست: 8021 خو الان اگه یه خاستگار پیدابشه که بیکار باشه و معتاد باشه خوبه بره؟ نه،،منظورم اینه کلا ازدواج نکرذن خوب نیست کسی ک شرایطش داره خاستگار خوبم دارع بایذ ازدواج کنه دلم شوهر خوب و نی نی میخاد؛یکبار جداشدم؛ تو رو خدا برام دعا کنید❤😘
حلوالوزدماوند عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 37177 نه،،منظورم اینه کلا ازدواج نکرذن خوب نیست کسی ک شرایطش داره خاستگار خوبم دارع بایذ ازدواج کنه بله درسته یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
گلباران69 عضویت: 1397/07/28 تعداد پست: 51 زندگی تنها و بدون خانواده چه جذابیتی داره؟تشکیل خانواده خوبه اگه با چشم باز انتخاب کنیتنهاایی خوب نیست همین هایی که متاهل اند و می نالند باور کن ته دلشون خوشحالند بالاخره بالا و پایین زندگی خوبه کیف داره