2777
2789
عنوان

روکش دندان

2052 بازدید | 11 پست

سلام زمانی که دندون رو تراش میدن بی حسی داره؟

واینکه مرحله دوم که روکش انجام میشه بازم بی حسی داره؟

لطفا اگه انجام دادین راهنمایی کنید آخه تو اقدام برای بارداری هستم فردا وقت دارم مرحله دومش که گفته ۲ هفته دیگه میشه بعد از موعد پریودم،اگه بی حسی داره بعدش انجام ندم فعلا

یا صاحب الزمان ادرکنی،یا صاحب الزمان ادرکنی...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرحله اول برای تراش دادن دندونت اگر عصب کشی شده باشه گاهی وقتا بی حسی میزنن گاهی هم نه ولی اگر عصب ک ...

عصب کشی شده قبلا فقط روکش باید انجام بشه

من پنج تا دندون روکش زدم هیچ کدوم نه درد داشت نه بیحسی زدم 

قبلا ۵ تاش عصب کشی شده بود؟من ۲ تا عصب کشی کردم چندسال پیش روکشش مونده فقط

وقتی میخوان دندون عصب کشی شده رو بتراشن یه بی حسی میزنن و تراش میدن و قالب گیری میکنن با خمیر

بعد میگن دو سه هفته بعد بیا که از روی قالب خمیری که گرفتن یه روکش برات ساختن و بچبونن روی دندونت‌.که این مرحله چسبوندن نه آمپول داره نه درد.چسب میزنن و روکشو میچسبونن.بعد میگن دندوناتو روهم بزار اگر بلندی حس میکنی برات روکشو تراش بدن که دیگه دردی نداره.چون روکشه.بعد از یکماهم میگن بیا که برات چسب دائم بزنیم.

وقتی میخوان دندون عصب کشی شده رو بتراشن یه بی حسی میزنن و تراش میدن و قالب گیری میکنن با خمیر بعد م ...

ممنون از راهنماییت عزیزم،بیشتر نگرانیم روی مرحله چسبوندن روکش بود 

پس میرم انجام میدم  

سلام عزیزم.روکش هیچ بی حسی ای نمی خواد چون دندون زیرش عصب کشی شده.من از دکترم پرسیدم و دیدم آره اصن بدون بی حسی چیزی حس نمیکنی.کارشم خیلی خوب بود خدایی.دکتر مهسا حیدری تو نارمک.اینم شمارشه 09981909011